søndag den 11. maj 2014

Der sker lidt i børnehjørnet

I det ene hjørne af haven, ligger det vi kalder "børnehjørnet". En hyggelig lille krog, hvor man kan lege lidt i fred :0)
I dag fik datteren og jeg plantet klematis ved gyngen og så fik vi gjort klar til flytning af sandkassen..
 
 
To smukke, sart lilla, klematis plantede vi ved gyngen. Jeg faldt for dem, da jeg var på Grønttorvet lørdag morgen - ingen tvivl, der måtte en kasse af dem med hjem.

 
Gyngen var her da vi flyttede ind - men den var godt gemt i buskadset, så vi måtte klippe lidt for at få den frem ;0) Selve stativet er langt fra kønt, men det håber jeg klematis'en råder bod på..

 
 
Jeg fik også ryddet en lille krog til i buskadset. Denne gang til sandkassen, så den er lige i nærheden af legehus og gynge. Det tror jeg hun bliver glad for.

Til højre i "sandkassehullet" gror der en anden klematis og så strækker hylden et par grene ind over som tag. Gynge "stativet" er placeret længere til højre.
Den anden gynge I kan se, er en "sansegynge" eller "redegynge" som den også kaldes. Den hænger i et stort birketræ på græsplanen og har fået en hule omkring sig - så her kan man også ligge og drømme sig væk. . Behøver jeg mon fortælle det også er et yndet tilholdssted :0)
 
 
Nu skal vi bare have købt lidt blomster (lyserøde, siger datteren ) til et par krukker - og skovjordbær ( sukker sønnen om ) og så bliver det rigtig fint.

3 kommentarer:

 1. Det gyngestativ bliver da helt eventyrligt , når clematissene mødes på toppen. En rigtig prinsesse værdig :-) Dejligt med sådan et legehjørne.

  SvarSlet
 2. Jeg kan lige se gyngestativet for mig
  med clematis hele vejen rundt om.
  Tror det bliver rigtigt flot når den
  vokser til. En dejlig have du har.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 3. Håber du sætter nogle billeder på bloggen når klematisen er vokset til! Rigtig god ide at lade den gro op af gyngestativet. Det skal nok blive smukt!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥