mandag den 5. maj 2014

Tulipaner ♥

Lige nu blomstrer tulipanerne i haven og lyser op med deres smukke farver.

 
I efteråret satte jeg disse tulipaner. Det var en blandet pakke og de er virkelig fine. Skal helt sikkert have sat nogle flere til efteråret.
Jeg har tidligere sat tulipan løg, men i efteråret var det første år jeg satte så mange ( og så kunne jeg i virkeligheden godt have sat lidt flere..)

 Havens tulipaner
 
 
Tulipanerne er ikke de eneste der sætter farve på haven lige nu - også scillaerne lyser op. De var her i haven, da vi flyttede ind og jeg synes de breder sig efterhånden, som vi får skabt mere lys i haven. Det gør bestemt ikke noget - de er også meget smukke og så er de fine i små buketter.

Tak for jeres kommentarer på indlæggene om vores ferie i Frankrig :0)
Flere af jer har spurgt til et link - men jeg må desværre skuffe jer, for jeg kan ikke dele det, da dem der udlejer lejligheden, kun udlejer til nogen de kender..
Men vi boede i Sainte Maxime og området dernede er meget dejligt og kan helt sikkert anbefales.

5 kommentarer:

 1. Ih, hvor har du mange yndige tulipaner! Jeg skal altså have lagt nogle flere tulipanløg til efteråret!

  SvarSlet
 2. Smukke tulipaner, men....tulipaner, narcisser og andre løgblomster kan man vel aldrig få for meget af. Har også lagt rigtigt mange og jah........der er da plads til flere, så ned på knæene igen til efteråret :-), kh Margit

  SvarSlet
 3. Sikke smukke tulipaner! Jeg må også have sat en masse til efteråret, selvom erfaringen siger mig, at rådyrene æder alt for mange af dem.

  SvarSlet
 4. Smukke, smukke tulipaner! Tak for rundvisningen :-)

  SvarSlet
 5. Sikke dejlige tulipaner du har i haven!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥