søndag den 22. september 2013

Lidt nyt til stuen

De første varer til butikken er begyndt at lande herhjemme - også selv om selve butikken ikke helt er klar til indflytning endnu ;0)

Nu er det jo ikke fordi, alle varerne så i stedet skal flytte ind i stuen, men der er et par af tingene, jeg allerede har besluttet mig for at beholde - det vidste jeg faktisk allerede, da jeg bestilte dem hjem..

Og sådan skal det vel også være, tænker jeg - man skal have lidt lyst til at beholde det selv ;0) ( og hvis Gårdejeren læser med her - så lover jeg at jeg nok skal lade vær' med at beholde det hele selv - smiler..)

I går prøvede jeg så at finde pladser til tingene - men kender I det, at man nogen gange lige skal forsøge sig med forskellige pladser og i flere rum..

Skamlen her, tænker jeg kan have flere funktioner.Naturligvis som skammel, men også som et lille bord..
Her er i stuen..

 
 
 ..eller på badeværelset. Tror faktisk jeg hælder mest til den plads lige pt..
 
 
 
 
 En anden ting der også har fundet vej ind i stuen, er vinkolben her..

Tænker den vil være rigtig fin - bare som den er, eller med lidt grene i..
 
 
Lige nu har den plads her ved sofaen i spisestuen, men jeg er ikke helt sikker på den bliver stående her..
Men lige nu er det fint nok..

 
 
Hvordan har I det med nye ting?
Flytter i også rundt et par gange indtil den "helt rigtige" plads er der?

2 kommentarer:

 1. Uha.. Tænkte lige tanken, hvis det var mig der skulle starte en lille butik... Det ville aldrig gå godt, og jeg skulle nok bruge hjemmet som udstilling, hvis kunderne skulle ha varer at kigge på :o)

  Pøj pøj med det.
  Vedr. spraymaling: Jeg bruger aldrig det billigste, men gerne den fra malerbutikken - ingen specielle mærker. Bare spray tyndt og overhold tørretiden, så plejer det at lykkes hver gang ;o)

  SvarSlet
 2. Vild lækker skammel.
  Vinflasken er også fed...jeg ved et sted, hvor de er meget billige...tror jeg...er 40 kroner ikke meget billigt for sådan en flaske?
  Nye ting her i huset flyttes ikke så meget rundt og ender oftest i et skab eller garagen, fordi jeg alligevel ikke kan finde ud af at arrangere det, MEN efter at jeg er begyndt at læse din blog og finder lækker inspiration....ja så ender der ikke så meget i garagen og skabet ;D

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥