onsdag den 4. september 2013

Hul igennem!

Endelig! Vi har de sidste par dage haft lidt bøvl med vores netforbindelse - der er "klumper" i den og den bliver ved med at "kaste os af" - æv altså! 
Vi ved godt vi har valgt at bo lidt ude på landet, men derfor er det nu altså stadig lidt irriterende..  Men så er det med at slå til, når det så virker ik :0)

Først vil jeg gerne sige STOR tak til jeres søde kommentarer i forbindelse med sidste indlæg - jeg skal nok holde jer opdateret med butikken..
Idag har jeg haft fri fra arbejde og sådan kommer det til at være mange onsdage fremover. Jeg er nemlig gået ned i tid - nu er jeg på 30 timer - dejligt! 
Vi har talt om det længe herhjemme og nu blev det altså en realitet. 


Jeg glæder mig til fridage med lillepigen ( som snart bliver stor og skal starte i SFO til april ), til at tage imod sønnen, når han stolt har taget skolebussen hjem og bare til at have lidt mere tid til det herhjemme og de forskellige ting vi går og pusler med :0)

Billederne er fra pladsen foran det gamle hønsehus. Det er heromme vi parkere og nu er der også kommet lidt efterårs stemning her - med æbler, husløg og høstanemoner i skøn forening..
6 kommentarer:

 1. Dejlig efterårsstemning du har lavet. Jeg synes det er for tidligt, men må nok se i øjnene, at det jo altså er blevet efterår, så jeg vil også ha efterårsstemning.

  SvarSlet
 2. Flotte billeder. Det gav lige mig en ide, for jeg har også nogle gamle æble/kartoffelkasser stående. Selvfølgelig skal der plantes i dem:-)

  SvarSlet
 3. Ihh, der er bare SÅ hyggeligt hjemme hos dig.. Og hvor er jeg misundelig på at du kan gå ned i tid, det drømmer jeg også om...
  kh Pia

  SvarSlet
 4. Det lyder godt med en frionsdag. At have god tid er en fantastisk luksus!

  SvarSlet
 5. Godt "klumperne" er væk, så vi kan nyde dine indlæg og dejlige billeder. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Dejligt du er tilbage - og et kæmpe tillykke med den kommende butik. Glæder mig til at se meget mere.

  En skøn weekend til dig

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥