tirsdag den 10. april 2012

Køkkenbilleder

Som lovet kommer her lidt billeder af køkkenet - nu med nyt gulv :0)
Havde ellers håbet på at vejret ville blive lidt bedre, så der ville være bedre lys at tage billeder i - men nej..! Men mon ikke I kan danne jer et indtryk alligevel..
Gulvet her og i entéen var de sidste store indendørs projekter i denne omgang. Tilbage er nu kun lige lidt småting som lister, paneler o.lign forskellige steder - men når det er klaret er vi faktisk færdige indendørs. DEJLIGT :0)

Vi var så heldige at de tidligere ejere lod dette store spisebord blive stående. Det passer perfekt i køkkenet. På sigt skal det males - men der er lige et par andre småting først ;0)

Den nye trappe kommer rigtig til sin ret med det nye gulv.

Her et kig ud i entreén..

Under trappen er der en lille "krog", som jeg gerne vil indrette til børnehjørne. Jeg tænker her måske skal være en bænk eller lign. hvor man kan sidde og læse eller putte sig lidt..
Tror også kattene på Gården vil synes godt om den ide ;0)

Det var en lille rundtur i vores køkken.
Synes at dette rum vidner meget om hvor langt man kan nå med maling mv. Jeg er glad for det gamle snedker køkken og efter det nye gulv er der skabt en rigtig god helhed herude.

Vi nyder at sidde her og bruger mange timer herude - ofte sidder lillepigen og tegner mens jeg laver mad, eller storebror laver lektier og ellers bare det at sidde med en kop eftermiddagskaffe og sludre lidt - jo dét er lykken :0)


RIGTIG GOD AFTEN

9 kommentarer:

 1. Gid jeg havde et så skønt køkken :)

  SvarSlet
 2. Wauw hvor er det bare blevet fedt med det gulv og fed fed lampe, hvor er den fra?
  Bordet det er også fint det skal nok blive godt når du har svunget maler kosten. Det kan jo sagtens vente med at blive malet til sommer så kan du jo slæbe det ud på gårdspladsen og male det... :-)
  Dejlig dag til dig

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså blevet flot jeres nye hjem, nyder meget de små ture rundt, og du har da ret, utroligt hvad maling og knofedt kan gøre.
  Men i har da også været myreflittige.
  Knus fra Jo

  SvarSlet
 4. Virkeligt smukt og enkelt. Jeg kan rigtigt godt lide skakmat gulv, det er en ren klassisk gulvmønster, der passer til mange stilarter.
  Og du er bare god til det med hvide farver.
  Glæder mig til at se dine andre projekter og held og lykke!

  SvarSlet
 5. Ej hvor ser det bare godt ud kære svigerinde. Det er godt nok blevet SÅ FLOT. Glæder mig til at se det. knus fra marija

  SvarSlet
 6. Hvor er det blevet flot.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde kommentarer.
  Vi er også rigtig glade for køkkenet, det var først bagefter vi så hvor meget det gamle korkgulv egetlig tog lyset - nu er rummet bare blevet så lyst og venligt - dejligt :0)

  Lampen der hænger over spisebordet er fra Ilva..

  Rigtig god dag til jer alle
  KH.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare super godt ud Wauuu.Takker for din søde kommentar ja du må da helt sikkert overtale manden her er rigtig mange skønne steder.Knus og forsat rigtig god aften Else

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥