søndag den 15. april 2012

Aftenstemning

En dejlig weekend har nået sin ende..
For vores lille families vedkommende har den stået i samværets tegn :0)
Lørdag stod den på dejlig frokost hos farmor og idag har lillepigen været på sit første besøg hos nabopigen - til stor fornøjelse for begge tøser - skønt!
Senere på eftermiddagen tog hele familien - inkl. mormor og morfar og min morbror afsted til det nærliggende fodboldstadion, hvor sønnen skulle spille opvisningskamp og efterfølgende løbe på banen med superligaholdet!! Behøver jeg sige han var stolt ;0) ( Og det var resten af familien også..)
Jo - det har været en dejlig weekend med gode oplevelser.

Billedet herunder er taget på min aftenrundtur - smukt ikke..Når jeg går aftentur har jeg stort set altid selskab af de 3 banditter her.. ;0)
 - og hunden, men han var løbet i forvejen!


Næste weekend bliver knapt så afslappende :0) Det er nemlig planen at den skal stå havens tegn..
- Jeg nævner lige klargøring af køkkenhave, flytning af buskbum, almen oprydning og forhåbentlig afbrænding af noget af alle de grene mv. vi har samlet sammen... hmm det er vist godt vi har samlet kræfter i denne weekend - smiler..

Håber I har haft en dejlig weekend
- god aften..

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker de weekender hvor der er tid til at være sammen, uden for meget på programmet.:) Jeres weekend er lige sådan en af slagsen, og du har fået taget nogle flotte billeder til gennebogen:)
    Mandags knus fra Mette

    SvarSlet
  2. Hov, der skulle jo stå gemmebogen! :)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥