mandag den 16. januar 2012

Billeder fra tv-stue

I sidste uge, da jeg var ved at lægge nye billeder på bloggen, fik jeg at vide at jeg havde opbrugt min lagerplads og ikke havde plads til flere billeder! Men som altid er blogland et fantastisk sted og jeg hentede hjælp hos Susi - 1000 tak for hjælpen. Så nu er det klaret og jeg burde have plads nok i et godt stykke tid ;0)

Så jeg tænkte jeg lige ville fejre min nye lagerplads - smiler og vise lidt billeder fra vores nye hjem  - og jeg undskylder for den lidt grumsede billedekvalitet, men sådan er det at tage billeder i det danske vintervejr - æv..
Her kommer lidt billeder af tv stuen - hmm det lyder helt fint, men når der nu er to stuer og det er her fjernsynet står - tjaa så gav det ligesom sig selv navnet ;0)

Har lavet et par collager -håber du kan danne dig et indtryk..

Sofaen er en 3 pers. fra Ikea - Ektorp - vi overvejer stadig om vi ikke også skal have en puf..
Den hvide kiste rummer storebrors legoklodser og kan hældes ud på et tæppe på gulvet - og så er der dømt fri leg ;0) 

Overfor sofaen står denne skænk - oprindelig var den i mørkt træ, men hvid maling kan gøre meget ik ;0) I skænken er der DVD'er, CD'er, playstation, div. bokse mv...
Trækassen har jeg vist tidligere - den er fyldt med Brio tog..
Billedet i højre hjørne viser dobbelt skydedøren ind til den anden stue - en detalje, jeg er super glad for..

Der mangler stadig lidt - tæppe på gulvet, lidt billeder på væggen, måske en hylde over skænken men ellers synes jeg det er blevet rigtig godt.

-og nå ja, så mangler jeg liige at male døren her ud til udestuen - som nu fungerer som arbejdsværelse, men lige pludselig, så når jeg det ;0)


Vi bruger stuen rigtig meget - og her i eftermiddags så her sådan her ud:


Lillepigen hygger til lidt tegnefilm, mens storebror har legekammerat på besøg..
Ren råhygge

(før-billeder  af stuen kan ses lige her..)

6 kommentarer:

 1. Det ser både flot og hyggeligt ud. Billedet på reolen, det sorte med hvid tekst, må man spørge hvor du har købt det??

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Tak for det :0)
  Billedet er et jeg selv har printet fra nettet.. Jeg kunne ikke få det i den størrelse jeg gerne ville - så jeg snød lidt ;0) Men kig forbi www.inreda.com de har selve plakaterne i forskellige størrelser og også andre udgaver der er super fede.. Har faktisk overvejet om jeg ikke skal lægge en lille ordre selv ;0)
  God aften til dig og tak fordi du kiggede forbi..

  SvarSlet
 3. Hold da op det ser rigtig godt ud Altid dejlig at se hvordan andre vælger at indrette sig.Forsat rigtig dejlig aften.Knus Else

  SvarSlet
 4. Hvor er det længe siden, at jeg har kommenteret hos nogen, men nu er jeg jo kommet lidt igang med bloggeriet igen. :-) Og tak for din hilsen på min blog.

  Jeres stue ser rigtig hyggelig ud. Superfine ting! Og hyggeligt på en ikke alt for feminin måde. Jeg synes jo, at det feminine ikke må tage for meget overhånd, når der også bor en mand i huset. Men det er bare min mening. :-)
  Det må være super at få samlet alt det der elektronik i skænken. Og hvor ser den flot ud! Ja, maling kan gøre underværker.
  Mange tirsdagshilsner fra Solsikke

  SvarSlet
 5. Else - tak for det :0) Ja, jeg holder også meget af at få lov til at kigge ind hos andre og se hvordan de har indrettet sig - spændende..

  Solsikke - Dejligt at have dig på banen igen.. Ja jeg synes også det er lykkedes at få plads til både min mand og jeg ;0) Jeg giver dig helt ret - det må ikke blive for feminint og denne stil synes jeg passer fint til os begge to. Så skal jeg nok få afløb for mine "tøse tendenser" et andet sted - smiler.. på arbejdsværelset har der f.eks. sneget sig væsentlig flere pastel farver ind..
  - og JA det er dejligt at få samlet alt det elektronik - det er dog for maskulint for mig at have stående fremme ;0)

  God dag til jer begge
  KH.

  SvarSlet
 6. Lånade en bild av dig till min trälådeälskande blogg http://tralada.tumblr.com

  Länkar tillbaks till dig.
  Tack
  Nils

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥