søndag den 18. september 2011

Efterårs gåtur

I øjeblikket synes jeg min kalender er noget fyldt op med eksamenslæsning, div. arbejdsopgaver og så renovering af Gården - og snarlig flytning.. Jeg nyder derfor hvert øjeblik jeg får, hvor det ikke er disse ting der er på programmet. Og dagen idag været en af dem..

Lillesøster og jeg var alene hjemme hele formiddagen. Farmand knoklede løs på Gården og storebror var sendt afsted til fødselsdag hos en klassekammerat..
Efter at have nulret lidt rundt, pakkede vi den trehjulet med det mest nødvendige ( en kurv, vandpistol og lillesøsters elskede pony - smiler ) og så gik vi på kastanjerov ved præstegården.. Ren råhygge :0)

Jeg kan ikke lade være med at smile, når jeg ser hende cykle afsted på den trehjulede.. Jeg kommer sådan til at tænke på "Jern Henrik", når han cykler afsted med cyklen fyldt med slangebøsser mv...

Vi hilste også lige på gederne, der bor ved plejehjemmet.. Hyggeligt at stå og snakke lidt med dem.
Gederne er i øvrigt et yndet udflugtsmål for byens dagplejere.. Tænker det også giver lidt for de ældre at se ungerne lege og hygge sig. En godt lille lokalsamfund :0)


Smukt ser det ud, det store kastanjetræ..

Det er i øvrigt ikke kun kastanjer, der er blevet samlet i weekenden. Jeg har også fået klippet nogle af de fine rønnebær ude på Gården..
Tænker jeg vil bruge dem til en lille udendørskrans..

Senere på dagen, da familien var samlet, drog vi afsted til familefødselsdag og havde en dejlig eftermiddag sammen..
Nu slapper Gårdejeren og jeg af, inden ugen starter igen imorgen..

Håber du har haft en dejlig weekend

3 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig hyggeligt, jeres tur med den trehjulede:) Vi har været hjemme hele weekenden, uden de vilde aftaler- Skønt, har det været!! Der har været god tid til hygge med børnene, og min symaskine har også fået lidt opmærksomhed :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor ser det hyggeligt ud, med cyklen pakket.
  Glæder du dik ikke til at skulle flytte?
  kram fra Jo

  SvarSlet
 3. Hej med jer

  Fru hygge - dejligt at have en hjemme weekend - det er dejligt når der er tid til det hele - og ja jeg tror da nok din symaskine har fået lidt opmærksomhed - smiler..


  Jo - du kan tro jeg glæder mig til at flytte :0) Jeg er begyndt at pakke nogle af tingene i flyttekasser og så tror jeg at vi tager lidt ad gangen.. Men nu nærmer tiden sig også - ENDELIG ;0)

  Kram herfra

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥