fredag den 10. december 2010

Jeg har en aftale..

..med vores køkkendame på arbejdet :0)
Når hun laver mad til institutionens børn, har hun nogen gange de fineste dåser tilbage som hun bare vil smide ud! Men ikke mere - jeg har nemlig meldt mig på banen som aftager. For mig er de ikke affald - næh her får de nyt liv og ny funktion.

når jeg får dåserne ser de sådan ud..

så fjerner jeg etiketten - og vupti se hvor fint..

Herefter er dåsen klar til nye funktioner. Det kan være en skjuler til blomster, opbevaring af forskellige småting mv.
Den kan beklædes med papir eller males - kort sagt er det kun fantasien der sætter grænser - og så er det ovenikøbet gratis..


Her har jeg bundet et lidt groft bånd omkring dåsen og sat et oliventræ ned i. Min mening var egentlig at jeg under båndet ville sætte et lidt "rustikt" kort med et oliventræ på. Men det har ikke lykkedes mig at finde et endnu..

Her er dåsen brugt udendørs til et opstammet juletræ. Øverst ligger pudemos og pignon æbler. Rundt om dåsen har jeg bundet en sløjfe af noget groft bånd.

Dåsen kunne også bruges som værtindegave med et lille juletræ plantet i. Her kunne man pynte dåsen med et gammelt glansbillede el.lign.

I øvrigt gør de sig også rigtig fint med sommerblomster i..

En af mine kollegaer har lavet en aftale med "hendes" grønthandler om af aftage hans tomme olivendåser - fede! - må også finde mig en grønthandler jeg kan lave aftaler med ;0)

Har du én du laver aftaler med?

1 kommentar:

  1. Ingen aftaler her, men sikke en god idé:o)

    God weekend!

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥