lørdag den 4. december 2010

Familiedag

Idag har lørdagen stået i familiens tegn - dog med lidt ændrede planer undervejs..

Det var hele tiden planlagt at vi skulle se juleteater og herefter spise frokost hos ungernes oldemor og min morbror - ren familiehygge.
Men programmet blev udvidet lidt da storebrors fodboldtræner ringede i morges, for at høre om han havde lyst til at tage med ud at spille kamp. Glæden var stor :0) for hans årgang er ikke begyndt at spille kamp endnu -  og han skulle da også spille med dem der er et år ældre end ham..
Stoltheden lyste ud af ham - og måske også en smule af forældrene hvis søn lige var blevet "headhuntet" ;0)
Så det sagde vi selvfølgelig ja tak til - sådan en mulighed må man jo gribe, når det nu er det han har sukket efter i laaaang tid..

Så dagen idag har været lidt begivenhedsrig og fyldt med dejlige oplevelser..

Først juleteater på et nærliggende bibliotek - her omkring er bibliotekerne rigtig gode til at arrangere gode børneforestillinger - og så er de gratis.. :0)

Det var en rigtig hyggelig forestilling med sang, dans og musik - særligt lillesøster fik vrikket lidt med måsen!

Hvis du har lyst til at vide mere om forestillingen kan du klikke her


Efter teater kørte vi på frokostvisit. Det var rigtig dejligt.
Min mormor - ungernes oldemor og min morbror betyder rigtig meget for os. Det er altid rart at komme på besøg her - både for børn og voksne. Da jeg var barn holdt jeg altid sommerferie her og man kan altid få en hjælpende hånd eller et "lyttende øre" hvis det er det man har brug for.. Selv nu hvor min mormor er kommet op i årene, giver hun gerne en hjælpende hånd hvis ungerne er syge mv.

Efter frokost visit kørte vi så afsted til fodboldkamp -tror mindst knægten voksede en halv meter i bilen.. De spillede 3 kampe - af 9 minutters varighed - 1 tabt, 1 vundet og 1 uafgjort og han fik afprøvede forskellige roller både midtbane og målmand :0)
En rigtig hyggelig eftermiddag og han var SÅ stolt..


så er målmandstøjet på og der ventes på at det bliver tid til at komme på banen..


så er storebror på plads i målet ;0)

Nu er vi hjemme igen og skal til at have lidt god aftensmad og så skal vi have gjort klar til den årlige julekomsammen for vores venner imorgen..Rigtig god lørdag aften

2 kommentarer:

 1. Kan sørme godt forstå, at jeres store dreng var stolt og glad for at få lov til at spille kamp. Håber han også bliver glad for en stofpose med Lynet McQueen;)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Hej Louise
  Jeg er helt sikker på han bliver ellevild, når han finder ud at posten snart kommer med en pakke til ham :0)
  KH.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥