onsdag den 17. november 2010

Nyt må der til

Jeg kan godt lide at vores hus præsenterer sig pænt udadtil. At der er rimeligt ryddet op - ja ja vi er jo ikke overmennesker ;0).. Og at der er blomster mv. der byder velkommen.
Min plan er, at det gerne må følge de forskellige årstider - og nu var det tid til at få udskiftet chrysantemum ( mon det er sådan det staves..??!) og græskar til noget mere vinterligt, men stadig ikke helt jul endnu..
Her er lidt billeder af resultatetI vores lille gård foran hoveddøren er denne lille hyacintdekoration placeret på et lille bord sammen med nogle fyrkogler..


..det lille bord i indkørslen ser nu sådan ud..

 

3 hyacinter i en gammel trækasse, lidt mos og så et par lærkegrene..
Der skal ikke altid så meget til - hyacinterne er købt i Føtex, kassen var en jeg havde og mos og lærkegrenene er fra vores nye have ude på gården..


Kuglerne er lavet af avispapir, formet til en kugle om omviklet med vinseltråd for at holde formen. Herefter er de beklædt med mos. Den ene kugle er pyntet med lidt troldhassel grene og den anden med lidt lærkekogler og lærke grene..

Jeg holder meget af at bruge så meget så muligt fra have, skov mm. når jeg binder blomster eller laver dekorationer - det er jo lige ved hånden og så er det frem for alt gratis :0)

Imorgen skal jeg til en inspirationsaften på den lokale planteskole. Jeg glæder mig.. Der kommer bla. en super dygtig blomsterbinder - altid dejligt med inspiration - og ham her er særlig god til at bruge naturmaterialer..
Nysgerrig? -  se hans hjemmeside lige her.
Hvis du er i nærheden kan jeg anbefale et besøg i hans lille hyggelige butik - men pas på! Man kan let blive fristet ;0)

Rigtig god aften

3 kommentarer:

 1. Det er altid dejligt at blive "vel mødt", når man kommer til et hjem. Det giver sådan en skøn fornemmelse af at være velkommen. Selv har jeg bl.a en gammel kakkelovnsskærm, som fungere som tavle. På den skriver jeg en lille velkomshilsen til mine gæster. Det giver altid den dejligste respons fra gæsterne - de bliver så glade.
  God weekend

  SvarSlet
 2. Sikke en god ide :0)
  God weekend til dig

  SvarSlet
 3. Hejsa...hold da op,du er kreativ..og god til det....skønt bare at sidde og lure på din side,det giver et dejligt humør....kig ind på min hjemmeside,hvis du får lyst.....knus Majbrit<3 www.123hjemmeside.dk/Frktulle

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥