Gå videre til hovedindholdet

Hej igen..

Så er det vist på tide at vende lidt tilbage til "blogland". 


Et nyt år er startet og januar er faktisk allerede gået - eller overstået, om du vil!! For hold da op, det er ikke mange solskinstimer, der har været. Lysten til at "gå i hi" har været stor. 
Men når så solen endelig kigger frem, er det bare med at komme ud og nyde den og få lidt D-vitaminer ☺


Livet går sin gang her på gården.. 
I januar holdt vi fødselsdag for ældstebarnet, der nu er hele 15 år! 


Fødselsdagen blev fejret af både familie og venner og gildesalen kommer rigtig til sin ret nu.. 
Der er blevet lavet de fedeste plankeborde - men de fortjener deres helt eget opslag, så dem må I lige vente med at se.. 

I det nye år står den på færdiggørelse af igangværende projekter og så er der et par på tegnebrættet ☺

Efter en stille periode i butikken i januar, er der igen ved at være travlhed, med nye lækre varer på hylderne og afholdelse af spændende workshops. 


 Jeg glæder mig til at kunne fortælle mere..

Rigtig god søndag til jer Kommentarer

  1. Jeg syntes januar fløj afsted i år. En mærkelig fornemmelse, da lige den måned plejer at vare ekstra længe (ligesom november)
    Nu er vi også halvvejs gennem februar - synes, det går lidt stærkt. Men - så er der jo ikke helt så længe til jeg skal til Holland igen :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.