Gå videre til hovedindholdet

Ud på tur..

Hold da op! Sikke en vidunderlig start på oktober🍁🍂🍁 - høj sol ( kun en smule regn lige i starten)  og temperaturer der er helt sommerlige.. Det er lige til at klare 🌞

Jeg håber det varer ved med det gode vejr - ungerne og jeg har nemlig efterårsferie i næste uge 😉Gårdejeren har desværre ikke ferie, men han og jeg har faktisk snydt lidt - for i sidste uge, var vi på overnatning i Jylland - dog uden børn, der istedet hyggede hjemme hos mormor og morfar.

Det var en "arbejde og fornøjelses tur" - ja ok mest fornøjelse, for arbejdet gik ud på at Jeanne d' Arc Living havde inviteret deres forhandlere til åbent hus i showroomet og produktionen.


Meget spændende at se sådan en virksomhed, der udspringer af to danske kvinders passion for en særlig indretning og herefter griber om sig og nu er det både indretning, magasiner, tøj, maling og hobby artikler mv. 

Vi gik rundt både inde og ude.
Herunder er et par billeder fra den skønne havestue, hvor forårsvarerne blev præsenteret. 

Åhh altså..sådan en gad jeg virkelig godt have herhjemme ❤


Billederne herunder er fra "stuehuset", hvor der er showroom. 
På førstesalen blev vi præsenteret for male- og hobby artiklerne, tøjet samt alle jule- og efterårsvarerne.
I underetagen er der indrettet forskellige rum og der er også her, der bliver taget billeder til magasinerne..
  

Selvfølgelig tog jeg også en masse billeder, for det er svært ikke at blive inspireret eller finde finurlige detaljer der bare lige må foreviges.

Efter besøget hos Jeanne d'Arc Living, kørte vi til Vejle, hvor vi havde booket overnatning på Comwell , som vi før har gjort.

Dagen efter gik turen hjemad igen og på vej hjem, spiste vi frokost på den hyggeligste lille cafe i Nyborg - Cafe Apostrof

Den kan klart anbefales, hvis I kommer den vej forbi ❤

Kommentarer

 1. Altid rart når man kan kombinere arbejde med fornøjelser :)
  Det ser spændende ud hos Jeanne D'Arc.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er slet ikke så tosset ;0)
   Det var en rigtig spændende oplevelse.

   Slet
 2. Åhhhh wow hvor er du heldig at få sådan en oplevelse. Det er smukke billeder du viser fra Jeanne darc Living. Må have været en fantastisk dag. Og sikke en lækker frokost... mums.
  Rigtig god weekend og ferie

  Knus, Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Føler mig også lidt heldig ;o) Det var rigtig spændende..
   - jeps herhjemme er vi lidt pjattet med stjerneskud, så når det findes på menuen, er det ikke svært at vælge :0)
   Dejlig dag til dig

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.