Gå videre til hovedindholdet

Havebuket

Det ser lidt trist ud på blomstersiden i haven. Der er ingen tvivl om at den, som så mange andre haver, lider under tørken.
Alligevel er det dog lykkedes at finde lidt blomster at binde en buket af.


Jeg har brugt sommerfuglebusk, lidt hortensia ( helt klart en af de stauder der lider mest lige nu), parykbusk ( har jeg lært den hedder) og lidt korn aks fra naboens mark..


Jeg har bundet den lidt løst og tilfældigt - dog stadig i spiral.
Den har fået plads på havebordet, så krydser jeg fingre for kattene kan lade den stå ;0)

Kommentarer

 1. Du har ret,alt er bare tørt i tørt lige nu.
  Din buket er nu rigtig sød og sommerlig:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tænk man næsten kan sukke efter regn om sommeren i Danmark ;0)

   Slet
 2. Sikke en dejlig buket! Tak, fordi du nævner vores tørkeramte haver. Det minder mig lige om, at planterne ikke er de eneste, der sukker efter regn. Det gør dyrene også, så nu vil jeg lige gå ud i haven og stille et par vandskåle frem til nogle af de dyr, der kommer på besøg i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina
   Ja - det er både dyr og planter der trænger ;0)
   Her er også stillet fade ude til fugle og insekter..

   Slet
 3. I love how you decorated this flower vase, this arrangement is beautiful. I love the final photo you took of this flower arrangement, thanks for the share. Keep up the posts, hope you have a fantastic rest of your week.
  World of Animals

  SvarSlet
 4. Den er rigtig fin :)

  Sidste år druknede vi nærmest i regn og havde vist kun samlet 5-6 sommerdage...i år er vi vist på vej mod sommerdag nummer 70! og vi skriger efter regn. Jeg håber 2019 bliver en blanding af de to sidste somre: sol og varme om dagen og masser af vand om natten. Det ville være perfekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt!! Jeg drømmer også om en lidt mere harmonisk blanding af sommer, sol og regn ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.