Gå videre til hovedindholdet

Havebuket

Det ser lidt trist ud på blomstersiden i haven. Der er ingen tvivl om at den, som så mange andre haver, lider under tørken.
Alligevel er det dog lykkedes at finde lidt blomster at binde en buket af.


Jeg har brugt sommerfuglebusk, lidt hortensia ( helt klart en af de stauder der lider mest lige nu), parykbusk ( har jeg lært den hedder) og lidt korn aks fra naboens mark..


Jeg har bundet den lidt løst og tilfældigt - dog stadig i spiral.
Den har fået plads på havebordet, så krydser jeg fingre for kattene kan lade den stå ;0)

Kommentarer

 1. Du har ret,alt er bare tørt i tørt lige nu.
  Din buket er nu rigtig sød og sommerlig:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tænk man næsten kan sukke efter regn om sommeren i Danmark ;0)

   Slet
 2. Sikke en dejlig buket! Tak, fordi du nævner vores tørkeramte haver. Det minder mig lige om, at planterne ikke er de eneste, der sukker efter regn. Det gør dyrene også, så nu vil jeg lige gå ud i haven og stille et par vandskåle frem til nogle af de dyr, der kommer på besøg i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina
   Ja - det er både dyr og planter der trænger ;0)
   Her er også stillet fade ude til fugle og insekter..

   Slet
 3. I love how you decorated this flower vase, this arrangement is beautiful. I love the final photo you took of this flower arrangement, thanks for the share. Keep up the posts, hope you have a fantastic rest of your week.
  World of Animals

  SvarSlet
 4. Den er rigtig fin :)

  Sidste år druknede vi nærmest i regn og havde vist kun samlet 5-6 sommerdage...i år er vi vist på vej mod sommerdag nummer 70! og vi skriger efter regn. Jeg håber 2019 bliver en blanding af de to sidste somre: sol og varme om dagen og masser af vand om natten. Det ville være perfekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt!! Jeg drømmer også om en lidt mere harmonisk blanding af sommer, sol og regn ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.