Gå videre til hovedindholdet

På workshop..

I går aftes var jeg på workshop, for at hente ny inspiration til buketter.


Det var en workshop arrangeret af Bloomon, der, kort fortalt, er et firma, der har specialiseret sig i at levere friske buketter direkte til forbrugeren,  fra blomster avleren i Holland.


Jeg havde læst om konceptet og har også læst anmeldelser hos andre bloggere, der får leveret blomster fra Bloomon. Så da jeg så de afholdte workshops, tænkte jeg det var en god anledning til lidt ny inspiration - buketterne er nemlig noget anderledes end dem, jeg ellers selv ville binde - både i forhold til blomster sammensætning og selve formen på buketten.


Jeg snuppede min mor under armen og så kørte vi afsted :0)
Det var en hyggelig lille event i smukke omgivelser - det blev holdt  på en restaurant beliggende lige ned til en lille lystbåd havn, så udsigten kunne vi vist ikke klage over.


Vi fik hver et bundt blandede blomster, som herefter skulle arrangeres i en vase. instruktøren startede med at vise hvordan og herefter, var det vores tur.. De laveste blomster først, så de mellem store og herefter de højeste. Vi satte blomsterne over for hinanden, så de støttede hinanden i vasen. 
Den buket vi bandt - eller arrangerede svarede til en størrelse medium, hvis man skulle bestille den.
Som sagt var det meget anderledes, end hvad jeg ellers er vant til  - ikke en blomst var ens ;0)


Bukettens tema var "Resort" en tropisk sommerbuket - det synes jeg måske godt man kan fornemme at det handler om lidt sydlige himmelstrøg.


Jeg synes det var en spændende workshop, fordi jeg blev lidt udfordret i at gøre noget andet, end det jeg traditionelt ville gøre,  men når det så er sagt - så er denne buketform nok ikke lige mig ;0)
Jeg synes det bliver lidt for rodet for mig, med så mange forskellige blomster. Jeg har ikke noget imod buketter der bliver bundet med lidt "løs hånd", som f.eks. markbuketter men her føler jeg også, der er lidt mere styring og ensartethed, på trods af det lidt skødesløse look :0)


Hvordan har du det med buketter?


Kommentarer

 1. Åh, jeg elsker Bloomons buketter. De er virkelig lige mig :-) Jeg har holdt pause i leveringerne fordi vi er flyttet, men der er en buket på vej til mig nu, og jeg glæder mig :-) Godt at høre at I hyggede jer i går. Jeg har selv været til sådan en workshop engang, og min datter arbejder hos Bloomon og er med ved sådanne events (dog ikke den i går ...). Jeg håber du nyder buketten. Den holder længe :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte sådan på dig Nana :0) Du har jo talt varmt om buketterne derfra. Det var et fint arrangement og den står stadig rigtig flot buketten.
   Måske vil jeg prøve at få leveret en buket en dag..kommer nok an på hvilket tema der er.. Nogle af dine buketter har ihvertfald været fine - og man kan jo altid fordele dem lidt i flere vaser hvis det. Friske blomster er ihvertfald skønt ;0)
   Dejlig weekend til dig.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.