Gå videre til hovedindholdet

Haps haps haps..

For noget tid siden, havde mine forældre fundet en fed gammel skolepult til mig.


Planen var at denne skulle til salg i butikken, men sønnen forelskede sig i den og fik lov til at beholde den :0) Forleden var den så gal igen! Denne gang handlede det om en gammel sættekasse fra et trykkeri..
"åhr mor..den vil være vildt fed på mit værelse, kan du ikke se det?".. Jo det kunne jeg faktisk godt - den passer perfekt ind i det lille skrivehjørne her på hans værelse..


Skal jeg være ærlig, synes jeg faktisk det er lidt fedt, han også har en svaghed for de gamle sager.. hvad er det man siger.."æblet falder sjældent langt fra stammen.." :0)

Kommentarer

 1. Kan godt forstå din søn gerne ville have både pulten og sættekassen. Det ser så godt ud. Og ja det er sjovt at se når ens børn slægter på. Mit barnebarn Eva elsker at gå med mormor i køkkenet, og så elsker hun Hvidt og lyserødt Hihi
  Så det er ikke kun børn, men også deres børn der kan slægte på ;)

  Ønsker dig en dejlig dag
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tingene og interesserne går i arv ;0) - dejligt..
   Min datter elsker at tage med i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Ret hyggeligt..
   Ønsker dig en dejlig dag

   Slet
 2. Det sæt er SÅ fedt - jeg forstår godt din søn. Det hele passer så perfekt sammen
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han har ret god smag ;0)
   Dejlig dag til dig..

   Slet
 3. Kan da godt forstå han er vild med begge ting :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.