Gå videre til hovedindholdet

En uge fyldt med kreativitet

Den sidste uges tid har været fyldt med kreativitet. Jeg har nemlig haft kundeaftener og workshop i butikken. Der har været tid til lidt andet - men må indrømme at det har fyldt en del. Dog på den gode måde, skal siges, for det er altså fedt bare at dykke ned og være kreativ sammen med andre - jeg ved, jeg har skrevet det før..men jeg holder altså meget af at have disse aftener :0)
Jeg vil også rigtig gerne dele ideerne med jer - så her følger lidt (en del ) billeder:
Jeg havde endnu engang slået mig sammen med den lokale boghandler og haft "Forår - og påske inspirations aften" og så har jeg haft påskeworkshop herhjemme i butikken.Hos boghandleren havde jeg ideer med til lette og enkle borddekorationer, samt lidt ideer til, hvordan man kan byde sine gæster velkommen ved hoveddøren..


Her et lille stilleben med krukker med gæslinge"bur", lanterne og en lille fugl.


Her et par fine krukker med rede af birkegrene, samt lidt æg og fjer sammen med blomsterne. Ideen med ægget lavet af kyllingenet er boghandler damens ;0) og jeg synes den er ret sød..


"Langbord"..
I hver ende af bordet står der et sæt med to opsatse og på midten 3 dekorationskugler i metal - pyntet med perlehyacint, efeu og papirsommerfugle..

Bliver altså også nødt til at vise den kreative boghandlers bud på nogle skønne vaser - og ja, det er gulerødder i vand, man kan ane i baggrunden..


..det er da lidt skægt ik ;0)
Vasen er lavet ved at sætte et mindre glas i det store. Det lille glas er skjult af citron/lime skiverne..

Herhjemme i butikken var temaet påske - og deltagerne skulle både lave forskellige typer æg. Her blev afprøvet teknikker med gips, decoupage, kalkmaling mv.


De fik lavet nogle rigtig fine ting - men billeder af æg, må I have til gode, for fik hverken taget af mine "modeller" eller deltagernes færdige.. dem må I have til gode i et andet indlæg ;0)

Tilgengæld fik jeg lige taget et par billeder af de dekorationer jeg havde lavet som model til denne aften..


En påfugl lavet i birkegrene og vinseltråd, så den kan formes. Fuglen er "todelt" - dvs. grenene deles ved halsen og samles igen ved halen. I det "hul" der opstår er der plads til at sætte blomster. Jeg drømmer lidt om at lave en stor udgave til hoveddøren ;0)


På det gamle lagkage fad har jeg lagt en rede, bundet af troldhassel, birkegrene og efeuranker. I midten er en plastikpose camoufleret med mos og i posen er plantet en hornviol. Perlehyacinten har jeg delt. Nogle er plantet ved hornviolen og andre er lagt lidt tættere på kanten af reden og hænger lidt ud over.


Til sidst er der pyntet med lidt grønne fjer og grønne æg..
En fin og enkel borddekoration til påskens sammenkomster..Håber du kan bruge et par af ideerne - god fornøjelse..

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.