Gå videre til hovedindholdet

Formland del 1.

Hu hej, hvor det går herhjemme! 
Hverdagen er for alvor startet igen med madpakker, fritidsaktiviteter, klassearrangementer mv. For mit vedkommende er det også lige nu en masse skønne efterårs ( og snart julevarer) dumper ind ad døren til butikken.. og så har der jo også været OL ikke at forglemme :0)
Vi når det hele..næsten.. for vi vil ikke stresse - derfor er der også blevet lidt langt mellem indlæggene her på bloggen. Men det betyder ikke, der ikke sker noget - jeg mangler bare lige lidt tid til at fortælle - kender I det ;0) 

I weekenden her ( fredag til lørdag ) har jeg været i Jylland med min gode veninde. Vi var på kombineret inspirations-/ veninde tur til Formland i Herning.


Formland er jo et fantastisk sted med en masse forskellige firmaer samlet på en messe. Interiør, delikatesser, store firmaer og små firmaer mv .

( Fra "Otherwine"s stand - de har de lækreste sager )

Alle klar parat til at vise deres produkter frem. Et rigtigt slaraffenland at bevæge sig rundt i - og det kan være svært ikke at blive fristet og bare købe løs. 
I år havde jeg faktisk forudbestilt de fleste efterårs-og julevarer - kun et par enkelte småting skulle indkøbes og så var det ellers bare at "ose" rundt :0)

Der er mange flotte stande - mine personlige favoritter er nok B-Green, som har de skønneste krukker, potter mv. , samt Ib Laursen som har en masse skønt brugskunst og interiør.

 


En skæg ide, hvor den gamle affaldsbeholder bliver brugt som plantekrukke..

Flaskepynt

smukke patinerede krukker i massevis 

De følgende billeder er fra Ib Laursen, hvor vi flere gange overvejede at sætte os i de små hyggelige indrettede kroge ;0)

Var der så slet ikke noget jul, tænker du måske? Joh..der var da lidt, men det var ikke sådan, så man kom helt i julestemning - men i Mailegs univers er det svært ikke at komme bare en lille smule i julestemning ;0)


Stelton havde også lavet en udstilling, hvor man kunne stemme på det bedst pyntet vindue, men det tror jeg lige jeg gemmer til næste indlæg, sammen med nogle billeder af borddækning, for det var også et gennemgående tema, synes jeg..


Kommentarer

 1. Formland har jeg været på en enkelt gang og det var altså så inspirerende. Jeg håber du har fået købt nogle af de lækre krukker hjem, de er altså fine.
  Og jo kender alt for godt det med at hverdagen går igang og alt det der skal man skal nå. Så går det lidt ud over bloggen.
  Rigtig dejlig dag til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 2. Inspiring pottery, inspiring shop of beauty and coziness.

  A beautiful days ahead of you.
  Xx
  Dore

  SvarSlet
 3. Sikke mange smukke billeder og det er altid dejligt med ny inspiration <3
  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig aften.

  Knus
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.