Gå videre til hovedindholdet

Drivhusklar

I denne weekend har jeg fået ordnet og vasket ned i vores drivhus. Det er et gammelt et af slagsen, da stod her der vi flyttede ind - så helt rent er det svært at få det. Men det er funktionelt og så kan jeg godt leve med striber,  kalk aflejringer mv..
Et par nye hynder til café sættet, ny lanterne og årets første Dronning Ingrid,  så er det helt hyggeligt igen at snuppe en kop aftenkaffe hernede.
- og så er der klart til tomater, agurk mv. når det bliver lidt varmere. .

Kommentarer

 1. Det ser også hyggeligt ud. Nyd din aftenkaffe :-)

  SvarSlet
 2. Så fint det er blevet, vi har også sådan et drivhus som også stod i haven da vi købte gården for 20 år siden, så man må da sige at de holder godt de gamle drivhuse. Jeg har desværre ikke sidde pladser i mit kunne ellers godt tænke mig et drikke kaffe hjørne som det du har.

  SvarSlet
 3. Vi har også et gammelt drivhus, men det er kraftigt, med 4mm hærdet glas, og har overlevet alle de navngive storme samt adskillige før dem. Så det bliver og bliver brugt til at det grønne i køkkenhaven. Men det er hverken smukt eller smart placeret, lige med undtagelse ad det er den mest solrige plet i haven. Tror da lige jeg vil smutte ud efter et par Dr. Ingrid, det ser hyggeligt ud.
  Henrik

  SvarSlet
 4. Åh så hyggeligt det ser ud.
  Mit driver hus er også ved at være klar til hygge nu....
  Sikke en fantastisk årstid.

  Rigtig skøn aften
  Charlotte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.