Gå videre til hovedindholdet

Forårsfint

Så blev der forårs fint ved hoveddøren.
Denne gang i skønne lilla nuancer.
Hyacinterne er sprunget lidt ud og spreder en skønt duft..
I weekenden kommer turen til den lille terrasse ved udestuen - de har nemlig lovet godt vejr i weekenden, har jeg ladet mig fortælle.

Kommentarer

 1. så der er pyntet og dejlige farver byder ind når man kommer. Det er hyggeligt med en god modtagelse, så føler man sig hjemme.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten.
   Ja det er rart at der ser pænt ud, så gæsterne føler sig velkomne ;0) og de sart lilla hyacinter kunne jeg simpelthen ikke stå for sidst jeg var på torvet..
   God weekend til dig

   Slet
 2. Hvor ser det altså fint ud med din blå velkomsthilsen..de der æg, hvordan har du fået dem til at få den farve ?
  Rigtig god solskinsweekend fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda :0)
   Æggene var malet da jeg købte dem - det er gåseæg. . Men jeg tænker man kan male dem med Vintage Paint, der er også kommet en sart lilla - den er rigtig fin..
   Du må også have en dejlig weekend.

   Slet
 3. Hej !!! hvor ser det bare fint ud ved din hoveddør.Dejligt at man nu kan pynte fint op derude.
  Er vild med dine grene med gæslinger.Men det hele ser bare så godt ud.
  God søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette.
   Ja gæslinge grenene er virkelig fine - jeg har også sat dem et par andre steder i haven ;0)
   God aften til dig

   Slet
 4. Sikke en hyggelig blog - glæder mig til at følge med
  God Påske

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.