Gå videre til hovedindholdet

Forårsfint

Så blev der forårs fint ved hoveddøren.
Denne gang i skønne lilla nuancer.
Hyacinterne er sprunget lidt ud og spreder en skønt duft..
I weekenden kommer turen til den lille terrasse ved udestuen - de har nemlig lovet godt vejr i weekenden, har jeg ladet mig fortælle.

Kommentarer

 1. så der er pyntet og dejlige farver byder ind når man kommer. Det er hyggeligt med en god modtagelse, så føler man sig hjemme.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten.
   Ja det er rart at der ser pænt ud, så gæsterne føler sig velkomne ;0) og de sart lilla hyacinter kunne jeg simpelthen ikke stå for sidst jeg var på torvet..
   God weekend til dig

   Slet
 2. Hvor ser det altså fint ud med din blå velkomsthilsen..de der æg, hvordan har du fået dem til at få den farve ?
  Rigtig god solskinsweekend fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda :0)
   Æggene var malet da jeg købte dem - det er gåseæg. . Men jeg tænker man kan male dem med Vintage Paint, der er også kommet en sart lilla - den er rigtig fin..
   Du må også have en dejlig weekend.

   Slet
 3. Hej !!! hvor ser det bare fint ud ved din hoveddør.Dejligt at man nu kan pynte fint op derude.
  Er vild med dine grene med gæslinger.Men det hele ser bare så godt ud.
  God søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette.
   Ja gæslinge grenene er virkelig fine - jeg har også sat dem et par andre steder i haven ;0)
   God aften til dig

   Slet
 4. Sikke en hyggelig blog - glæder mig til at følge med
  God Påske

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.