Gå videre til hovedindholdet

Et kig over hækken

Hvis man kigger over, den nu et år gammel bøgehæk, vil man se et smukt træ, der blomstrer.. 


Ok, nu er hækken jo ikke så høj endnu, så man vil godt kunne se det alligevel, men jeg glæder mig bare over vores fine bøgehæk, der så så fin og grøn lige nu :0)

Træet der blomstrer er et Duetræ - det har jeg ihvertfald googlet mig frem til. 


Det skal eftersigende være 10 meter højt inden det blomstrer, med sine fine hvide blomster. Så vores må have en del år på bagen.
Det har stået lidt klemt til den ene side, så det er lidt skævt, men det bliver der forhåbentlig rettet op på med tiden.

Under træet er hosta'erne jeg satte sidste år, kommet op og danner en fin og frodig bund. Jeg er faktisk blevet lidt begejstret for det med at plante under træerne, så det skal helt sikkert gentages flere steder i haven. Særligt under vores frugttræer, kunne jeg tænke mig at gentage succesen, her vil jeg dog nok plante storkenæb istedet, for at give lidt farve. Her er nemlig ingen bede - kun græs omkring..


Inspirationen kommer her fra Fru Pedersens have, hvor jeg også har lånt billedet..


Kommentarer

 1. Hvor er det et smukt træ. Jeg kunne godt tænke mig at ligge der i hængekøjen og kigge op i det :o)
  Bøgehæk er meget smuk desværre er den bare så lang tid om at vokse sig stor.
  Rigtig god Søndag fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ☺
   ja det er en skøn plet der i hængekøjen. Vi glæder os til hækken med tiden vil vokse sig lidt højere og give læ for vinden..

   Slet
 2. Smukt træ, men jeg tror nu det er en Koreakornel (Cornus kousa) ^_^

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.