Gå videre til hovedindholdet

Forårs stemning på den lille terrasse

Et af de eneste steder, vi har fået etableret en "rigtig" terrasse, er her bag ved udestuen, hvor jeg forleden viste billeder af sofahunden ;0) 


I virkeligheden var terrassen her i forvejen og det har den fået lov til at blive ved med. På sigt skal den også have en "make-over", men ikke lige nu.

Den er ikke så stor, men der er lige plads til cafesættet her..


 Det er her der er morgen og formiddags sol - et skønt sted at sidde med en kop kaffe..


Forleden fik jeg fyldt lidt forår i potter og krukker og jeg fik brugt endnu en af de fine gamle emalje kander, jeg fik af min mor - og jeg har besluttet mig - jeg beholder dem allesammen selv ;0)

Kommentarer

 1. Sådan går det jo en gang imellem; at man ikke kan nænne at skille sig af med gamle ting...og så beholder man dem selv.

  Håber jeg får taget mig sammen til at få solgt den bunke "plasticsnor-omviklede b'jler fra 60'erne foruden en masse andet arvegods fra min faster....men det er svært at tage sig sammen...så skal tingene jo ned fra loftet igen...pyh...

  SvarSlet
 2. Det ser dejligt ud. Skønt foråret er kommet. Havehilsen

  SvarSlet
 3. Det kan jeg da godt forstå at du vil beholde dine kander, det ser da så flot ud på cafebordet og skøn hule i baggrunden :-), kh Margit

  SvarSlet
 4. Så fint og hyggeligt :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.