Gå videre til hovedindholdet

Søndags glimt..

Dagen idag har budt på heldagsregn - og derfor primært indedørs aktiviteter for vores vedkommende..

..tændte stearinlys

...kaffe og kage
- opskriften kommer fra bogen her og kan klart anbefales MUMS!!


 ..familiehygge i køkkenet..
Mormor og morfar har været på besøg - og mormor ser her hvordan man spiller "Angry Birds.." ;0)..kreative syslerier
-til lillepigens teselskaber ;0)


En stille og rolig søndag, helt nede i gear ♥

Hvad har du lavet idag?

Kommentarer

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud... lige hvad man trænger til i det her møgvejr:-)
  Jeg har brugt dagen på hygge med en venide og været på loppemarked og hygge hos Savillas i Lundø ved Skive, der er så hyggeligt!!!

  Ha´en fortsat dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susi
   Nej der er ikke meget sommer over det vejr!!
   Det lyder da også som en dejlig søndag du har haft :0)
   Ha' en god dag
   KH.

   Slet
 2. Lyder til, at I har haft en dejlig søndag. Og wauw hvor er jeg vild med skilet på det første billede:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, jeg måtte også bare have det med hjem ;0) Købte det hos Isabella Smith...
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.