Gå videre til hovedindholdet

Der skal is til..

Så blev det sommer - det har det ihvertfald været her. 
Jeg stod op kl. 5 idag ( skulle åbne på arbejdet ) og allerede der kunne den mærkes - sommervarmen UHM!

Det har været rigtig dejligt og ungerne og jeg har lavet is. Storebror har nemlig flere gange spurgt om vi ikke kunne lave smoothies is - og hvad var så mere nærliggende at lave idag?

Her kommer vores fremgangsmåde -  hvis der også gemmer sig en lille "ismager" i maven på dig ;0)

Formene er klar..
Disse er fra Rice ..

Vi bruger jordbær - her frosne - kunne sagtens have brugt friske, men vi lavede en ordenlig portion så der også var nok til alm. smoothies, banan og yoghurt - og et lille strejf vanilie - pulver eller sukker..

Frugten kommes i blenderen og yoghurten tilsættes sammen med vanilie

Knappen drejes - husk låget ;0)
Og voila! Smoothie..

Herefter hældes den færdige smoothie i isformen - og så i fryseren..
Tilbage er der kun at vente..

God fornøjelse

Kommentarer

  1. Mums de ser lækre ud..Vi krydser og håber på at sommeren er liiiige om hjørnet - som de lover :o) Tænk om man skulle ha´4 fridage med SOL..
    Fortsat go´aften

    SvarSlet
  2. Ser skønt ud. I må have haft svært ved at vente på, at de var frosne igen.

    SvarSlet
  3. Mums det lyder lækkert - Det må helt sikkert afprøves:)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense...

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil....

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.