Gå videre til hovedindholdet

Fødselsdag

Igår var det lillepigens fødselsdag

Hele 3 år blev hun. Det var en stor dag - hun havde glædet sig SÅ meget  - hun vågnede 05.15 og var klar parat!!

Vi startede dagen med den traditionelle morgenmadshygge og åbne gaver fra mor, far og storebror..
Herefter gik turen til børnehaven - her havde moderen måske forestillet sig at vi skulle have lidt lækker frokost med, men næh nej - det eneste prinsessen ville have med var "en piige med vingummi moar.."
Jamen ok -det klarer vi da bare ;0)Om aftenen kom resten af familien - stuen var fyldt godt op. Behøver jeg sige vi glæder os til at få bare lidt mere plads ;0)
Det var rigtig hyggeligt og lillepigen blev fejret på bedste fødselsdagsmaner med boller, varm kakao og flødeskum, muffins og lagkage - UHM!

Ckokolade og citronmuffins - vores favoritter..
Pyntet med sukkersøde hjerte og ægte sølv ;0)


Prinsesselagkage lagt sammen med jordbærskum og hakket mørk chokolade..

- hov jeg glemte lige at sige at hun selvfølgelig også¨høstede en masse gaver!! Men dem må I vente med at se billeder af til et andet indlæg ;0)

Kommentarer

 1. UHA - man skulle være 3-årig i dit hjem :-)

  Tillykke med den lille

  Birgitte

  SvarSlet
 2. Du å du for noen morsomme kaker. Heldige dattera di som har så snill mamma;)
  Klem Anki

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.