Gå videre til hovedindholdet

Jubii

Jeg har været så heldig at vinde denne fede taske i Susi's Give Away.
Glæder mig rigtig meget til posten kommer forbi med den - se lige farverne..

Hvis du ikke har været forbi Susi's blog - "Velkommen hos indretning med farver" - så klik her  - Bloggen er nemlig bestemt et besøg værd :0)

Har du været været heldig fornylig?

Kommentarer

 1. Tillykke med tasken - hvor er den bare fin:) Du er nu lagt op i blogrollen på www.danskeindretningsblogs.dk! Knus; Heidi

  SvarSlet
 2. Hej Heidi
  Tak for det.
  Det lyder godt at jeg nu er en del af danske indretningsblogs :0) Vil tilføje et link her en af de nærmeste par dage
  God aften

  SvarSlet
 3. Tillykke med tasken! Den er superflot!

  Heldig? Mig? Hm, nej, jeg er sjældent heldig på den måde, at jeg vinder noget. :-) Men på det overordnet plan kan jeg godt føle mig heldig over at have det liv, som jeg har med en dejlig mand og nogle skønne børn. En kliché måske... Men alligevel en sand én af slagsen. :-)
  Knus Solsikke

  SvarSlet
 4. Hej Solsikke
  Ja man kan sagtens føle sig heldig når man tænker på sit liv med mand og dejlige unger - og så pyt hvis nogen vilkalde det en kliché ;0)
  KH

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.