Gå videre til hovedindholdet

Nyt må der til

Jeg kan godt lide at vores hus præsenterer sig pænt udadtil. At der er rimeligt ryddet op - ja ja vi er jo ikke overmennesker ;0).. Og at der er blomster mv. der byder velkommen.
Min plan er, at det gerne må følge de forskellige årstider - og nu var det tid til at få udskiftet chrysantemum ( mon det er sådan det staves..??!) og græskar til noget mere vinterligt, men stadig ikke helt jul endnu..
Her er lidt billeder af resultatetI vores lille gård foran hoveddøren er denne lille hyacintdekoration placeret på et lille bord sammen med nogle fyrkogler..


..det lille bord i indkørslen ser nu sådan ud..

 

3 hyacinter i en gammel trækasse, lidt mos og så et par lærkegrene..
Der skal ikke altid så meget til - hyacinterne er købt i Føtex, kassen var en jeg havde og mos og lærkegrenene er fra vores nye have ude på gården..


Kuglerne er lavet af avispapir, formet til en kugle om omviklet med vinseltråd for at holde formen. Herefter er de beklædt med mos. Den ene kugle er pyntet med lidt troldhassel grene og den anden med lidt lærkekogler og lærke grene..

Jeg holder meget af at bruge så meget så muligt fra have, skov mm. når jeg binder blomster eller laver dekorationer - det er jo lige ved hånden og så er det frem for alt gratis :0)

Imorgen skal jeg til en inspirationsaften på den lokale planteskole. Jeg glæder mig.. Der kommer bla. en super dygtig blomsterbinder - altid dejligt med inspiration - og ham her er særlig god til at bruge naturmaterialer..
Nysgerrig? -  se hans hjemmeside lige her.
Hvis du er i nærheden kan jeg anbefale et besøg i hans lille hyggelige butik - men pas på! Man kan let blive fristet ;0)

Rigtig god aften

Kommentarer

 1. Det er altid dejligt at blive "vel mødt", når man kommer til et hjem. Det giver sådan en skøn fornemmelse af at være velkommen. Selv har jeg bl.a en gammel kakkelovnsskærm, som fungere som tavle. På den skriver jeg en lille velkomshilsen til mine gæster. Det giver altid den dejligste respons fra gæsterne - de bliver så glade.
  God weekend

  SvarSlet
 2. Sikke en god ide :0)
  God weekend til dig

  SvarSlet
 3. Hejsa...hold da op,du er kreativ..og god til det....skønt bare at sidde og lure på din side,det giver et dejligt humør....kig ind på min hjemmeside,hvis du får lyst.....knus Majbrit<3 www.123hjemmeside.dk/Frktulle

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.