Gå videre til hovedindholdet

Vinterstøvlerne er ENDELIG i hus

Så lykkedes det endelig! Nu har begge børn fået vinterstøvler. Det holdt hårdt - det er nemlig ikke bare sådan lige at finde sko og støvler til herlighederne ;0) Vores søn har nemlig smalle fødder og vores datter har brede fødder - nogle ville måske kalde dem lidt småbuttet :0)
Men nu er de i hus - så nu er vinterudstyret i orden.


Det blev til et par Naturino og Angulus


Var ellers en lille smule skeptisk ved at købe Angulus - ikke fordi der er noget galt med dem - tvætimod.. Hun har haft dem både i sandaler og sko - men netop skoene så sådan her ud efter kort tid:

ÆV!

..Og hvordan mon støvlerne så ville se ud efter et par dage - og så nu hvor hun skal starte i børnehave??
Men i virkeligheden er var der ikke så meget at betænke sig på, da det er det mærke der sidder bedst på hendes fod ;0)
Men jeg og skodamen talte lidt om det. Jeg gav udtryk for min ærgelse over den manglende farve på snuden, hvortil hun fortæller at man kan købe sko creme med farve.. Jeg havde jo bare pudset med neutral farve.
 Altså jeg er godt klar over at man kan få sort og brun skocreme - men det er helt ny verden for mig at det også fås i bl.a. lilla.. Så nu er vi indehavere af 2 bøtter skocreme i lilla - lys og mørk, 1 bronce farvet ( til moderens støvler.. ) og så den obligatoriske sorte..
Ja ja man skal jo lære hver dag ;0) Og nu er jeg ikke så bekymret længere, for se lige hvordan skoene så ud efter at have været i kontakt med den mørke lilla skocreme :0)Men bare for at være lidt på den sikre side, har vi også investeret i et par termo gummistøvler til den unge dame ;0
Bare til de dage hvor det er rigtig smattet...


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.