Gå videre til hovedindholdet

Sensommer


Sikke nogle skønne sensommerdage august måned har budt på..


Disede morgener hvor man kan se duggen i spindelvævet - det bliver små kunstværker..


Markerne omkring os er høstede og idag er de også pløjet og sået til.
Vi har selv fået fyldt loftet over hestestalden med grovfoder til hestene og høns og ænder. Jeg elsker når det er på plads - så kan vinteren bare komme an :0)
..ej der må nu godt gå lidt endnu - men efteråret, det er på vej..


Jeg glæder mig - jeg elsker efteråret.. Jeg har sagt det før, jeg ved det godt - men det er altså min favorit årstid ❤️


Men lige nu er jeg også ret meget fan af sensommeren .. 
Den må gerne vare lidt ved.. 

I skrivende stund sidder jeg i gården og nyder udsigten over naboens mark.. Her er helt stille.. 


Engang imellem kan man høre en bil i det fjerne, et par tøsefnis fra datterens værelse, hvor hun og en veninde hygger, men ellers er her helt stille..
Gårdejeren og sønnen er  til cykelløb i Jylland, så lige nu er det bare mig og stilheden..
Ret dejligt med sådan en lille stillestund❤️

Kommentarer

 1. Sensommermorgener - og -aftener er bare noget af det bedste! Der er en stilhed og frodighed over dem - og en smule melankoli, som til sammen giver en helt særlig stemning. Jeg ønsker dig flere gode sensommermorgener, -dage og -aftener!
  Kh Nana

  SvarSlet
 2. Draga mea,
  Privind pozele, traiesc sentimentul magic, alaturi de tine. Este ceea ce-mi place si mie : liniste si natura, cu toate frumusetile perfecte sau imperfecte oferite de EA.
  Te imbratisez cu caldura, Mia

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.