Gå videre til hovedindholdet

Påskerier

Den nærmer sig  - påsken..
Der er ikke kommet så meget pynt frem herhjemme- endnu. Jeg tænker at weekenden bl.a. skal bruges til at gøre det hele lidt påske fint.

Dog er jeg smug startet lidt i stuen - forleden klippede jeg nemlig et par grene af Mirabelletræet i haven og pyntede det med de fine papiræg fra butikken. Men det er også det eneste der er kommet frem indenfor..

..du kan finde æggene lige her

Idag fik jeg pyntet lidt ved bænken i vognporten.


Kransen af vagtelæg jeg lavede sidste år, er kommet op at hænge igen og opsatsen har fået nye løgplanter. 

..du finder fremgangsmåden lige her

Det er også blevet til en enkelt påskelilje - den er hvid og hedder "Snowboard" - jeg glæder mig til den springer ud.
Tror måske jeg skal have købt lidt flere og sat nogle stykker i det nye bed ved flagstangen.


Billedet af påskeharen er lavet som model til de Vintage Paint workshops, jeg har haft i butikken i  denne uge. 
Her har deltagerne bl.a. leget med overførsel af motiv - som haren her:


Jeg tænker jeg laver en DIY her på bloggen inden længe, for det er virkelig let at have med at gøre og man kan lave alle de typer skilte og billeder, man kan tænke sig. Jeg er ret vild med ideen og den vakte også stor begejstring hos deltagerne ;0)


Ved siden af bænken, står en stor hyldegren, der er pyntet med fjer, små flasker med tulipaner og så et par af dem små fugle her. Det ser så fint og forårsagtigt ud - jeg har bare svært ved at fange det på billede, fordi det er for meget modlys - så I må nøjes med et nærbillede af fuglen og de smukke tulipaner ;0)

Rigtig dejlig weekend 
- og tak for du lige lagde vejen forbi ❤

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.