mandag den 6. august 2018

Hverdag (næsten) igen

Børnenes sommerferie lakker mod enden - det er sidste uge nu.. 

Jeg har haft 14 dages ferie og er igang i butikken igen.
14 dage -næsten- uden elektroniske medier.. 


Jeg gør det stort set hver gang, vi holder ferie - lukker ned for "forstyrrende" elektronik.. på denne måde behøver jeg ikke have dårlig samvittighed over ikke at få svaret en mail, en besked eller fået skrevet et opslag eller indlæg.. jeg kan bare koble helt af og hygge med familien ❤
Og det har vi gjort..hygget..


Pakket kurven og spist aftensmad på stranden, grillet og haft besøg af familie og venner - ungerne har haft kammerater på besøg - ja her har ikke været stille ;0). 


Vi har også været et smut i Jylland på kombineret familie - og cykelløbs ferie..


..sønnen har nemlig igen været ude og knokle.. hatten af for de rødder i den varme! Jeg synes det var hårdt nok at være tilskuer ;0)


Herhjemme har jeg fået malet i soveværelset - billeder kommer senere og yngstebarnets værelse har også fået en lille "makeover".. der skal helst laves lidt i sådan en ferie..ik. .

Men nu er det ved at være slut og snart er det hverdag igen.. egentlig helt ok synes jeg. 


Yngstebarnet glæder sig til at skulle i skole igen - mere tvivlsomt er det med brormand - han lyder knapt så begejstret! 


Men mon ikke det går alligevel - og det bedste ved hverdagene er jo at man igen kan gå og glæde sig lidt til weekenden og næste ferie ❤

2 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en stressfri ferie. Har selv gjort det samme i år. Ingen blog, intet facebook eller andet elektronisk.
  Bare slappe af og nyde gode oplevelser. Så er man ladet godt op, til hverdagen igen. Og den er jo også dejlig ;)
  Skønne billeder du viser.

  Rigtig god dag til dig
  Knus, Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør altså noget rigtig godt - det her med at lukke ned for elektroniske forstyrrelser.. vi gør det faktisk allesammen, når vi er i Sverige - men nu er det altså også afprøvet i Danmark ;0)
   Ha' en rigtig dejlig dag
   KH.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥