Gå videre til hovedindholdet

Feriestemning

Hvornår har I ferie?, sagde en forælder til en af yngstebarnets klassekammerater, da ungerne gik på ferie i fredags..

Hmm..det ved jeg faktisk ikke, sagde jeg. Fordi vi har ikke planlagt ferie.. 


Jo børnene har ferie fra skole og Gårdejeren har lige været afsted en lille uges tid med en god ven. Ja ja ferie er måske så meget sagt - han var nemlig afsted for at køre cykelløb..
..men nej,  ellers har vi ingen planer - ud over et par småture i ny og næ..


Men det føles allerede lidt som ferie, det her med børnene har fri fra skole og ikke skal afsted ud af døren. Selvfølgelig tager Gårdejeren stadig afsted, men tempoet er faktisk allerede lidt nede i gear.


Jeg arbejder stadig i butikken - og jeg holder også åbent et par uger endnu. Men bare det at sidde i gården med en kop kaffe og et blad og vente på huset stille vågner..dejligt..


Jeg er "ude af huset" en gang om ugen og da jeg var afsted i denne uge, havde jeg bagt boller til børnene, de kunne tage, når de stod op. 
Så var de alene et par timer, inden jeg kom hjem og vi kunne hygge sammen :0) Vildt de er blevet lidt store!

Og ellers kan jeg jo arbejde lidt, mens de har kammerater på besøg - eller selv er på besøg og de dage jeg har åbent i butikken, er Gårdejeren for det meste hjemme.


Et par gange har vi snuppet aftensmaden med på stranden og spist den der og vi har også haft madrasser i stuen og spist popcorn og set film.. så feriestemningen den er her! ;0)

..og faktisk har vi allerede været på "sommerferie" - vi snød nemlig og var på ferie i Italien i maj måned. Så vi mangler vist ikke noget ;0)


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.