onsdag den 4. juli 2018

Feriestemning

Hvornår har I ferie?, sagde en forælder til en af yngstebarnets klassekammerater, da ungerne gik på ferie i fredags..

Hmm..det ved jeg faktisk ikke, sagde jeg. Fordi vi har ikke planlagt ferie.. 


Jo børnene har ferie fra skole og Gårdejeren har lige været afsted en lille uges tid med en god ven. Ja ja ferie er måske så meget sagt - han var nemlig afsted for at køre cykelløb..
..men nej,  ellers har vi ingen planer - ud over et par småture i ny og næ..


Men det føles allerede lidt som ferie, det her med børnene har fri fra skole og ikke skal afsted ud af døren. Selvfølgelig tager Gårdejeren stadig afsted, men tempoet er faktisk allerede lidt nede i gear.


Jeg arbejder stadig i butikken - og jeg holder også åbent et par uger endnu. Men bare det at sidde i gården med en kop kaffe og et blad og vente på huset stille vågner..dejligt..


Jeg er "ude af huset" en gang om ugen og da jeg var afsted i denne uge, havde jeg bagt boller til børnene, de kunne tage, når de stod op. 
Så var de alene et par timer, inden jeg kom hjem og vi kunne hygge sammen :0) Vildt de er blevet lidt store!

Og ellers kan jeg jo arbejde lidt, mens de har kammerater på besøg - eller selv er på besøg og de dage jeg har åbent i butikken, er Gårdejeren for det meste hjemme.


Et par gange har vi snuppet aftensmaden med på stranden og spist den der og vi har også haft madrasser i stuen og spist popcorn og set film.. så feriestemningen den er her! ;0)

..og faktisk har vi allerede været på "sommerferie" - vi snød nemlig og var på ferie i Italien i maj måned. Så vi mangler vist ikke noget ;0)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥