torsdag den 21. juni 2018

På workshop..

I går aftes var jeg på workshop, for at hente ny inspiration til buketter.


Det var en workshop arrangeret af Bloomon, der, kort fortalt, er et firma, der har specialiseret sig i at levere friske buketter direkte til forbrugeren,  fra blomster avleren i Holland.


Jeg havde læst om konceptet og har også læst anmeldelser hos andre bloggere, der får leveret blomster fra Bloomon. Så da jeg så de afholdte workshops, tænkte jeg det var en god anledning til lidt ny inspiration - buketterne er nemlig noget anderledes end dem, jeg ellers selv ville binde - både i forhold til blomster sammensætning og selve formen på buketten.


Jeg snuppede min mor under armen og så kørte vi afsted :0)
Det var en hyggelig lille event i smukke omgivelser - det blev holdt  på en restaurant beliggende lige ned til en lille lystbåd havn, så udsigten kunne vi vist ikke klage over.


Vi fik hver et bundt blandede blomster, som herefter skulle arrangeres i en vase. instruktøren startede med at vise hvordan og herefter, var det vores tur.. De laveste blomster først, så de mellem store og herefter de højeste. Vi satte blomsterne over for hinanden, så de støttede hinanden i vasen. 
Den buket vi bandt - eller arrangerede svarede til en størrelse medium, hvis man skulle bestille den.
Som sagt var det meget anderledes, end hvad jeg ellers er vant til  - ikke en blomst var ens ;0)


Bukettens tema var "Resort" en tropisk sommerbuket - det synes jeg måske godt man kan fornemme at det handler om lidt sydlige himmelstrøg.


Jeg synes det var en spændende workshop, fordi jeg blev lidt udfordret i at gøre noget andet, end det jeg traditionelt ville gøre,  men når det så er sagt - så er denne buketform nok ikke lige mig ;0)
Jeg synes det bliver lidt for rodet for mig, med så mange forskellige blomster. Jeg har ikke noget imod buketter der bliver bundet med lidt "løs hånd", som f.eks. markbuketter men her føler jeg også, der er lidt mere styring og ensartethed, på trods af det lidt skødesløse look :0)


Hvordan har du det med buketter?


2 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker Bloomons buketter. De er virkelig lige mig :-) Jeg har holdt pause i leveringerne fordi vi er flyttet, men der er en buket på vej til mig nu, og jeg glæder mig :-) Godt at høre at I hyggede jer i går. Jeg har selv været til sådan en workshop engang, og min datter arbejder hos Bloomon og er med ved sådanne events (dog ikke den i går ...). Jeg håber du nyder buketten. Den holder længe :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte sådan på dig Nana :0) Du har jo talt varmt om buketterne derfra. Det var et fint arrangement og den står stadig rigtig flot buketten.
   Måske vil jeg prøve at få leveret en buket en dag..kommer nok an på hvilket tema der er.. Nogle af dine buketter har ihvertfald været fine - og man kan jo altid fordele dem lidt i flere vaser hvis det. Friske blomster er ihvertfald skønt ;0)
   Dejlig weekend til dig.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥