Gå videre til hovedindholdet

Der sker lidt i det hvide hjørne

Jeg pusler lidt i "det hvide hjørne" i haven..


 Endelig har jeg fået købt en hvid syren. Jeg brugte et gavekort, jeg havde fået af min morbror. 


Den er så smuk og dufter skønt - nu skal den bare vokse sig stor.


Jernbordet jeg købte sidste år, har fået ny plade i hjørnet her - og på sigt, skal der laves belægning under det. Men lige nu står det bare her på græsset. Det er også planen at et stykke af græsset, bliver omdannet til staudebed - det bliver også rigtig godt, tror jeg ;0).


Nogen af jer, kan måske huske der plejer at være en hængekøje i denne del af haven. Den er idag blevet erstattet af en seng/daybed lavet af paller, en gæstemadras og et ret lækkert sengetæppe, jeg hapsede i butikken. 

(psst..du kan finde det lige her: http://hosgaardejerinden.dk/shop/sengetaeppe-creme-1172p.html)


Planen er den skal op og hænge- men lige nu står den bare græsset. Det er nu heller ikke helt tosset - og yngstebarnet har afprøvet og godkendt den ;0)

Kommentarer

 1. Hvide syrener er bare det smukkeste, synes jeg. Jeg har to i min hvide have, men mærkelig nok har de kun blomstret hvert andet år - ærgerligt, synes jeg! Hvor smart med palledrømmesengen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den har også været på ønskesedlen længe - og gerne flere ;0) mmm alene bare duften ik ;0)
   Ja, det var da lidt mærkeligt at de kun har blomstret hvert andet år - måske planteskolen har en forklaring?
   Ja - "drømmesengen" blev hurtigt til virkelighed - men drømmer faktisk om at ændre en smule på konstruktionen, så den kan komme op og hænge..nu må vi se..

   Slet
 2. Så smuk en hvid syren. Jeg ønsker mig sådan en, og måske næste år ;)
  Dejlig hyggeplads med en smart daybed.
  Rigtig god dag

  Knus, Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Lone - den er da også lige dig :0) og ja, hyggepladser kan man vist ikke få for mange af..vel :0)
   Dejlig dag til dig.
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.