Gå videre til hovedindholdet

Som en eksplosion

Så kom foråret!!
Ja, jeg synes næsten det kom fra den ene dag til den anden og alt eksploderer nærmest i øjeblikket. Det er svært at følge med - knopper den ene dag - blomster den anden.."Jeg kan nærmest se det gror..", sagde Gårdejeren forleden om græsset.
 Men hvor har vi også sukket efter det. Det har været tiltrængt, endelig med lidt sol og varme :0)


Mirabelletræet står igen med de smukkeste hvide blomster..


..som nogen af jer måske husker, overvejede vi sidste år at fælde det - men det har altså fået lov til at blive stående og det har jeg bestemt ikke fortrudt..


Ved stalden er der igen kommet "Judaspenge". Den sår sig selv og er så fin med de små lilla blomster..


I den del af haven. der er lidt "skovagtig" står denne Ribes og lyser op med sine lyserøde blomster. 


Den er vokset godt til, siden sidste år fordi vi har åbnet lidt mere op i denne del af haven, så nu får den lys. 
I skal nok få lov at se flere billeder herfra, men det må komme i et andet indlæg.. 


Et andet sted det pibler op, er i græsset under frugttræerne. Her satte børnene og jeg en masse forskellige forårsløg i efteråret og de kommer frem nu.


Det gør skvadderkålen også, men sådan er det.. overvejer stærkt at afprøve at lave pesto af den - tja har faktisk så meget i haven at vi vel nærmest kan begynde at sælge af det ;0)

Det er svært at nå at få det hele med, men sådanne små "foto-ture" i haven er slet ikke så tosset - men kan nærmest blive overrasket over hvor meget der egentlig gror derude ;0)Kommentarer

 1. Det går nemlig ufatteligt hurtigt, og alting strutter. Det er så dejligt. Godt I lod mirabelle træet stå. Det er så smukt
  Rigtig god dag

  Knus
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig smukt! Jeg er også glad for vi lod det stå ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.