Gå videre til hovedindholdet

Grå dage

De sidste dage har været nogen grå nogle af slagsen..
Både helt bogstaveligt - trænger virkelig snart til lidt solskin ;0), men også i mere billedelig betydning..


Vi har sagt farvel til min gamle farfar - hele 92 år nåede han at blive! Et langt og godt liv har han haft, men det er nu altid sørgeligt at miste.. 
Vi har også måtte sige farvel til en god gammel ven af familien..så jo.. synes godt nok dagene har været lidt grå og hovedet lidt tungt!


Derfor omdannede jeg endnu engang vores badeværelse til et lille hjemmespa..
..Fyldte badekarret med vand, tændte lys og lod tankerne flyve..
  

Det er balsam for krop og sjæl 💓Kommentarer

 1. Jeg kondolerer.
  Min højtelskede faster døde som knap 93-årig d. 2. januar 2014 - det var trist, men samtidig vidste vi, at hun fik den fred hun længtes efter, så det var ikke så hårdt som frygtet.

  Sådan et karbad er lækkert, når man trænger til at forkæle sig selv lidt.

  SvarSlet
 2. Hvor gør det mig ondt I har mistet to kære.
  Men hvor er det godt du forstår at give slip og lade tankerne flyve. Du har også gjort det smukt og hyggeligt i dit spa

  Ønsker dig en dejlig weekend
  Knus, Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone
   ..og rigtig dejlig weekend til dig :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.