Gå videre til hovedindholdet

Dejlige juledage

Efter nogle travle dage i butikken, var julefridagene meget kærkomne ;0)
 - og det har været nogle dejlige nogle af slagsen.. Helt ned i gear og ren hygge.


Juletræet kom ind et par dage før jul - i år et meget rustikt/naturligt et af slagsen. 
Vi skulle nemlig alligevel have fældet et lille grantræ i haven og i stedet for at blive til brænde med det samme, kom det indenfor i stuen.


Synes faktisk det er ret hyggeligt med de kogler og den "skævhed" det har ;0)


Juleaften holdt vi hos mine forældre og 1. juledag var vi hos min morbror - ligesom vi plejer..


Helt som plejer var det jo ikke, for vi manglede oldemor.. 1. jul uden hende..puha!! Det var hårdt for både store og små, men vi mindes hende og skålede for hende og er sikker på vi alle havde hende med, både i tankerne og i hjertet 💓


De øvrige dage har vi hygget herhjemme, dog måtte Gårdejeren på arbejde igen efter helligdagene og idag sluttede min ferie så og butikken har igen åbent.
Men hvor er det skønt med disse dage, hvor man bare kan tøffe lidt rundt og gøre hvad det passer en..Håber I også har haft nogle skønne juledage.
Imorgen skal julepynten pakkes ned og så venter et nyt og spændende år jo lige om hjørnet ;0)

Kommentarer

 1. Sikke et hyggeligt kagehus - ren eventyr.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev så fint det kagehus.. Det er ungerne der har været igang. De lavede et hver og sønnen ville gerne have hans stod i stuen - det sagde jeg ikke nej til ;0)

   Slet
 2. Svar
  1. Thank you :0)
   - and a Happy New year to you..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.