tirsdag den 12. september 2017

En lærerig aften

I går aftes var min mor og jeg på forhandler workshop med Vintage Paint fra Jeanne d'Arc Living.En super spændende og lærerig aften, hvor vi kom igennem forskellige maleteknikker, patinering, effekter og meget mere.


Her arbejdes med vaseline som patinering..

..forskellige teknikker med vægmaling

Vi skulle hver især tage et lille møbel eller lign. med..Jeg havde taget en gammel kuffert med, der fik en lille makeover og min mor havde taget en gammel metalhavestol med, der ligeledes kom under "kærlig behandling" med maling og voks.


Kufferten blev først malet med farven Antique Cream og herefter efterbehandlet med klar og sort voks. Den blev ligeledes dekoreret med en stencil.Stolen blev malet med farven Black Velvet og efterbehandlet med hvid og bronze voks.Nu glæder jeg mig til at male en masse forskellige ting og sager - både herhjemme og til butikken. Og så skal jeg naturligvis også holde workshops - det bliver også fedt!


Hvis du har lyst til at komme på kursus eller deltage på en workshop i butikken ( der er også andet end Vintage Paint ), kan du finde en oversigt lige her


4 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt og inspirerende ud! Det er altså sådan en lækker maling. Jeg har nogle bøtter hvid kalkmaling stående til nogle af vores havemøbler. En dag i det tidlige forår går jeg i gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggeligt. Kom sådan til at tænke på dig - der var nemlig en deltager med fra Frøken Lundgren i Præstø ;0)
   Ja, super lækker maling og så nem at arbejde med. Det kribler også i fingrene for at male en masse - og jeg har rigelig projekter..smiler..
   Dejlig dag til dig

   Slet
 2. Så flot både kuffert og stol er blevet. Det er altså en skøn maling.
  Håber du får fuldt hus på din workshop

  Rigtig god dag
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sådan en lækker maling :0)
   Det tegner allerede godt med workshops - dejligt, for det er noget af det jeg aller bedst kan li ved butikken ;0)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥