Gå videre til hovedindholdet

En lærerig aften

I går aftes var min mor og jeg på forhandler workshop med Vintage Paint fra Jeanne d'Arc Living.En super spændende og lærerig aften, hvor vi kom igennem forskellige maleteknikker, patinering, effekter og meget mere.


Her arbejdes med vaseline som patinering..

..forskellige teknikker med vægmaling

Vi skulle hver især tage et lille møbel eller lign. med..Jeg havde taget en gammel kuffert med, der fik en lille makeover og min mor havde taget en gammel metalhavestol med, der ligeledes kom under "kærlig behandling" med maling og voks.


Kufferten blev først malet med farven Antique Cream og herefter efterbehandlet med klar og sort voks. Den blev ligeledes dekoreret med en stencil.Stolen blev malet med farven Black Velvet og efterbehandlet med hvid og bronze voks.Nu glæder jeg mig til at male en masse forskellige ting og sager - både herhjemme og til butikken. Og så skal jeg naturligvis også holde workshops - det bliver også fedt!


Hvis du har lyst til at komme på kursus eller deltage på en workshop i butikken ( der er også andet end Vintage Paint ), kan du finde en oversigt lige her


Kommentarer

 1. Det ser hyggeligt og inspirerende ud! Det er altså sådan en lækker maling. Jeg har nogle bøtter hvid kalkmaling stående til nogle af vores havemøbler. En dag i det tidlige forår går jeg i gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggeligt. Kom sådan til at tænke på dig - der var nemlig en deltager med fra Frøken Lundgren i Præstø ;0)
   Ja, super lækker maling og så nem at arbejde med. Det kribler også i fingrene for at male en masse - og jeg har rigelig projekter..smiler..
   Dejlig dag til dig

   Slet
 2. Så flot både kuffert og stol er blevet. Det er altså en skøn maling.
  Håber du får fuldt hus på din workshop

  Rigtig god dag
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sådan en lækker maling :0)
   Det tegner allerede godt med workshops - dejligt, for det er noget af det jeg aller bedst kan li ved butikken ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.