tirsdag den 24. januar 2017

En dag med blandede følelser

Dagen idag har været fyldt med blandede følelser..


En særlig dag fordi sønnen har fødselsdag og nu er blevet 12 år!! En dag han altid glæder sig til ;0) men i år har dagen også været svær fordi vi i lørdags, sagde farvel til min mormor- ungernes elskede oldemor ❤

Han synes det var svært at skulle holde fødselsdag uden oldemor og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke også havde en klump i halsen..
Vi inviterede bedsteforældrene til spisning og kaffe og havde en rigtig hyggelig aften..


På den gamle kommode står en vase, der har været min mormors. Idag var der en buket med roser og fresiaer. Min mormor elskede fresiaer..så på en måde var hun med..om ikke andet, så i vores hjerter ❤


6 kommentarer:

 1. Et af livet barske vilkår, for at elske må man også miste. Men et fantastisk liv, at blive oldemor og se sine børn, børnebørn og oldebørn vokse op, et livsmirakel. På denne måde lever din mormor jo ihukommelse hos jer hun efterlader. En meget opløftende tanke, synes jeg. Må i have den bedste støtte i den tid der kommer.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har været fantastisk at have hende så længe - 90 år nåede hun at blive. Hun har fortalt mange gode historier om sit lange liv og vi har alle vores minder, der gemmes i hjertet - for ja, det er en opløftende tanke at hun altid vil være der.
   Tak for din hilsen - og rigtig god dag til dig..

   Slet
 2. Kondolerer og tillykke på én og samme gang! Og masser af varme tanker herfra! ❤️
  Smuk, smuk vase du har arvet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :0)
   Ja..vasen har helt sikkert også en særlig plads i mit hjerte. Det samme har en gammel trearmet lysestage, der er ligeledes kommer fra min mormor. Dejligt med sådanne ting, der kan bringe gode minder frem..
   God dag til dig..

   Slet
 3. Smuk smuk vase - og smukke minder.
  Ja et stort tillykke med den unge mand, men også kondolancer. Det er svært og tungt - men jeg tænker altid på at det er et "på gensyn" og ikke et "farvel". Jeg tror på at vi mødes igen, og at vi altid vil være der for hinanden. Der er god plads i vore hjerter til dem som har gjort os godt og gjort os glade. Vi gemmer dem dér for evigt

  Knus og tusinde tanker fra mig...
  Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susan
   Ja, der er heldigvis god plads i vores hjerter til at gemme minder om dem vi holdt så meget af. - og ja, her er det bestemt også "et på gensyn" - en dag ;0)
   Rigtig god dag til dig

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥