tirsdag den 7. juni 2016

Projekt ny køkkenhave del 1.

Da vi overtog gården, var en af de ting, vi hurtigt gik igang med en køkkenhave. En kæmpe en - og her må vi nok erkende at vi tog munden for fuld!! Vi har prøvet af flere omgange at få det til at fungerer for os, men den var alt for ambitiøs og istedet for at være et fantastisk sted med overflod af grøntsager, bliver det til et lidt for tilgroet sted med ukrudt! Og det skærer altså i mit hjerte.

Så nu har vi taget en beslutning - vi starter forfra. Med en lille køkkenhave, hvor vi kan følge med og stadig få lækre grøntsager, som vi selv har gået og hygget om ;0)


Vi vil flytte køkkenhaven længere op mod huset. Tæt ved vores bålplads, tæt ved de skønne moreltræer - ja tæt ved der, hvor vi opholder os mest i haven.


De sidste par dage har vi brugt til at rydde op og skabe rum ..


- og nu er vi næsten klar til at lege med "indretningen". 
Køkkenhaven kommer til at består af 9 "højbede" - eller forhøjede bede, om du vil, lavet af pallerammer. Den kommer til at ligge lige her - til venstre for jordstriben og bag ved de to træstubbe, man kan se forrest i billedet. Der er sol det meste af dagen, selvom der på billederne her er skygge..


Derudover skal vi have plantet bærbuske ( de kommer formentlig til at stå i selve jordstriben ) - og forhåbentlig kan vi i weekenden fylde jord i kasserne og så og prikle småplanter ud! 
Jeg glæder mig :0)


1 kommentar:

  1. Fantastisk ide at gøre haven mindre. Tror vi alle har prøvet at ligge ud med et alt for stort jordstykke. Vi må bare erkende at tiden er ikke til det. Desværre.
    Bliver spændende at se resultatet.

    Rigtig god dag
    Charlotte

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥