Gå videre til hovedindholdet

Så er det nu..

For ca. en måned siden, skrev jeg dette indlæg
Her ventede jeg på at der igen skulle være et "blomsterhav" bag den gamle bænk i haven..

 

Det er der nu!


Og det er der faktisk mange steder i haven - de skønne blå blomster her, har vi flere steder i haven og de danner et skønt blåt bunddække lige nu. 

Mange steder er skvalderkål helt gemt væk.. men det kommer igen..det ved jeg, men det er nok en af de planter, jeg må lære at leve med i min have, medmindre jeg vil bekæmpe med gift eller grave det meste op igen.. Det der forsøger at brede sig til græsplænen er heldigvis dødsdømt - det ryger, når græsslåmaskinen har været forbi igen..


Så lige nu nyder jeg ekstra meget at gå i haven - det er altså bare dejligt, når først det hele begynder at blomstre igen :0)


- og så kan man jo også begynde at tage små buketter ind igen..
SKØNT!Kommentarer

 1. Det er så fantastisk at man kan gå ud og tage blomster og grene ind. Simpelthen den bedste tid.
  Hvor er det altså bare sjovt. For jeg har samme bænk som dig. Bare min ikke har krone på toppen.
  Jeg har lavet et nyt sæde. Da man gå igennem ved at sætte sig på bænken.
  Ydermere har jeg nøjagtig samme blå blomster ved min bænk. Det er altså lidt pussigt.

  Rigtig skøn weekend
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det skægt.. bænken her stod på loftet i vores gamle hus, da vi overtog det! Du kan nok forestille dig hvor glad jeg blev, da jeg opdagede den :0)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.