Gå videre til hovedindholdet

Sikke en start på februar!

Sikke en start familien og jeg har haft på februar måned. Alle, bortset fra Gårdejeren, har været nedlagt med influenza! Men nu er vi ved at klar igen :0)


Herhjemme er jeg så småt begyndt at pynte lidt til påske, ligesom adskillige forårsblomster finder vej indenfor.


De hvide perlehyacinter er et "must" - så smukke. Her har de fået plads i en gammel isform. De er blevet lidt lange, men jeg synes faktisk ikke det gør noget, når de begynder at hænge en smule.
Bagefter bliver løgene gemt, så de kan plantes ud i haven senere.

psst..du kan finde det smukke æg lige her

Apropos haven, så vågnede vi op til en snedækket en af slagsen! Troede nu ellers det var slut med sne for denne omgang, men sådan skulle det ikke være ;0) Det er nu også ved at være smeltet, så man igen se erantis, der titter frem og alle de små grønne spirer fra forårsløgene..
-så det er på vej - foråret.. Dejligt!

Kommentarer

 1. Det er godt at i igen er ved at være friske allesammen. Det er altså så dejligt at glæde sig over de små forårsblomster. Hvis du ser inde på min side så vil du se at jeg har plantet nacisser i de skjulere jeg købte ved dig inden jul. Dem er jeg altså bare så glad for.
  Forsat god weekend fra Linda :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt med alle de smukke forårsblomster. Idag har der været blå himmel, dog stadig lidt koldt, men forårsblomster og blå himmel - dejlig kombination ;0)
   Uhh jeg må lige ind og kigge på din side. Dejligt du får brugt skjulerne..
   KH

   Slet
 2. Tja, her vågnede vi også op til sne...øv altså...

  Håber I alle er ved at være friske igen...jeg har ikke haft influenza - 7-9-13.... men derimod en langvarig lungebetændelse...hvilket jeg forøvrigt også hellere vil have end det influenza og omgangssyge, der har floreret/stadig florerer på min skole...

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha lungebetændelse er bestemt heller ikke rart! Vi må have noget varmere vejr, så alle "baktusser" kan forsvinde ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.