lørdag den 13. februar 2016

Sikke en start på februar!

Sikke en start familien og jeg har haft på februar måned. Alle, bortset fra Gårdejeren, har været nedlagt med influenza! Men nu er vi ved at klar igen :0)


Herhjemme er jeg så småt begyndt at pynte lidt til påske, ligesom adskillige forårsblomster finder vej indenfor.


De hvide perlehyacinter er et "must" - så smukke. Her har de fået plads i en gammel isform. De er blevet lidt lange, men jeg synes faktisk ikke det gør noget, når de begynder at hænge en smule.
Bagefter bliver løgene gemt, så de kan plantes ud i haven senere.

psst..du kan finde det smukke æg lige her

Apropos haven, så vågnede vi op til en snedækket en af slagsen! Troede nu ellers det var slut med sne for denne omgang, men sådan skulle det ikke være ;0) Det er nu også ved at være smeltet, så man igen se erantis, der titter frem og alle de små grønne spirer fra forårsløgene..
-så det er på vej - foråret.. Dejligt!

4 kommentarer:

 1. Det er godt at i igen er ved at være friske allesammen. Det er altså så dejligt at glæde sig over de små forårsblomster. Hvis du ser inde på min side så vil du se at jeg har plantet nacisser i de skjulere jeg købte ved dig inden jul. Dem er jeg altså bare så glad for.
  Forsat god weekend fra Linda :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt med alle de smukke forårsblomster. Idag har der været blå himmel, dog stadig lidt koldt, men forårsblomster og blå himmel - dejlig kombination ;0)
   Uhh jeg må lige ind og kigge på din side. Dejligt du får brugt skjulerne..
   KH

   Slet
 2. Tja, her vågnede vi også op til sne...øv altså...

  Håber I alle er ved at være friske igen...jeg har ikke haft influenza - 7-9-13.... men derimod en langvarig lungebetændelse...hvilket jeg forøvrigt også hellere vil have end det influenza og omgangssyge, der har floreret/stadig florerer på min skole...

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha lungebetændelse er bestemt heller ikke rart! Vi må have noget varmere vejr, så alle "baktusser" kan forsvinde ;0)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥