tirsdag den 1. april 2014

Et par begivenhedsrige- og lidt hektiske dage..

..det er hvad de sidste dage har været herhjemme! 
 
  
Søndag stod den endnu engang på fødselsdagsfejring - datteren havde inviteret børnehave tøserne på besøg - til "pige pirat fest". De er kun 7 piger i gruppen, så det var lige til at klare.. vejret var fantastisk og vi havde skattejagt i haven og spiste kage på "skovtur" på græsset - i strømpefødder - ren lykke :0)
 
  
I går mandag var det så blevet sidste dag for pigerne i børnehaven ( ja jeg skriver piger, for der har ikke været nogle drenge på hendes årgang!?) og dermed afslutningsfest i børnehaven - puha.. der kom lidt tårer i øjenkrogen på moderen.. 6 år har vi kørt til børnehaven for at aflevere "vores guld" og nu er det slut..det er altså lidt vemodigt.
 
 
I dag kom dagen så for SFO start for datteren - og klub start for sønnen.. Tror nok jeg kan sige med sikkerhed at begge havde sommerfugle i maven, da vi tog afsted hjemmefra imorges.
For datteren er det jo en helt ny verden og nye kammerater og voksne, men hun tog det i stiv arm og jeg fik lov at køre efter 1/2 times tid og så hentede jeg hende igen efter frokost - stolt og glad var hun.
Sønnen har glædet sig til klubstart LÆNGE og synes bare det havde fantastisk - og havde meddelt at han bestemt ikke ville hentes tidligt idag ;0)

 
Nu er det bare mig der lige skal vænne mig til at jeg nu har kun har skolebørn og ingen små børn længere.. det tager nok lige et par dage ;0)

2 kommentarer:

 1. Åh, ja, der er altid noget nyt at vænne sig til når man har børn. For tiden prøver jeg at vænne mig til at mine flytter hjemmefra (og det tager altså mere end et par dage ;-))

  SvarSlet
 2. Tillykke med datteren.
  Min den yngste går i 2. klasse,
  så her er der også kun skolebørn.
  Jeg synes det var så dejligt da de begyndte i skolen begge to
  Det lå tættere på så herfra begyndte de selv at fragte sig frem og tilbage.
  Ikke at vi aldrig viser os på skolen,
  men det er så dejligt let.
  Når de kommer til en ny fase i livet ligesom dine,
  så tænker jeg altid hvor blev tiden lige af.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥