lørdag den 25. januar 2014

Fødselsdags fejring..

Dagen igår og idag står i fødselsdagens tegn :0) Sønnen blev nemlig 9 år igår.


Familien var inviteret til aftenkaffe og kage - og til sønnens store begejstring spillede Danmark vigtig kamp i håndbold - det gav lige en ekstra dimension til fødselsdagsfesten, sådan at kunne se kampen i fjernsynet sammen med hele familien og dele begejstringen over at Danmark nu er i finalen! Her i familien er vi nemlig en smule sportstossede ;0) 


Sønnen havde bestemt "kage-menuen". Chokoladekage med smørcreme efter oldemors opskrift :0) og cupcakes med Oreos - opskriften er fundet lige her  - de kan godt anbefales..

I aften er klassen inviteret til filmaften med hotdogs, sodavand og popcorn - behøver jeg fortælle at der er én der tæller timer - uh hvor han glæder sig :0) Det er første gang pigerne er inviteret med og det betyder vist noget helt særligt..smiler..
For at skabe ægte biograf stemning har jeg lånt en projektor ude på arbejdet, så de kan få storskærm og vi har indkøbt popcorn bægre og popcorn i rigelige mængder..

Popcorn bægrene er funder lige her, hvor også billedet er lånt..

Nu mangler vi bare at dække bord og så er vi klar :0)


GOD LØRDAG

8 kommentarer:

 1. Så dejligt med fejring af sønnen! Her er vi ved at gøre klar til fejring af mindstebarnet, som lige er fyldt 7. Hun skal have besøg af pigerne fra indskolingsholdet i morgen, så vi dækker bord, pakker slikposer og organiserer indendørs skattejagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid hyggeligt med fødselsdags fejring :0) Tillykke med datteren - håber hun havde en dejlig dag
   KH.

   Slet
 2. God fødselsdag i aften! Det lyder super hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Det gik rigtig godt og jeg tror alle ungerne hyggede sig - det lød i hvert fald sådan
   KH.

   Slet
 3. Lyder som en skøn dag - tillykke med ham!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Tak for det - det var en rigtig hyggelig dag / aften :0)
   KH

   Slet
 4. Stort tillykke med sønnen. Der er ikke noget som børns forventninger og glæde, det smitter :-) Håber at i får en fantastisk aften med klassen. Jeg kan huske min første aften fødselsdagsfest, hvor drengene var inviteret med. Jeg kan specielt huske at min mor havde lavet en bowle med kold cacaomælk, med vanilieis i tern i. Det var et kæmpe hit, at øse op i de fine kopper af glas :-) Min far måtte flere gange i løbet af aftenen ud i mælkemaskinrummet og hente mere kold mælk. Aldrig er der vist drukket så meget mælk i vores hjem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'
   Ja, det er rigtig dejligt med de unger - du har helt ret - det smitter :0)
   Skønne fødselsdagsminder du deler - jeg kan også genkalde mig nogle dejlige nogle af slagsen..
   God aften
   KH

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥