Om mig




Velkommen til mit univers






Jeg er en kvinde fra '78.  
Indehaver af butikken "Hos Gaardejerinden" - livsstil på landet. Butikken består af en lille fysisk gårdbutik, der ligger i en del af den ene af længerne her på Gården, samt en webbutik, som du finder lige her .

Jeg er gift med "Gårdejeren", som jeg har kendt siden vi var teenagere ;0)
Sammen har vi to fantastiske unger - en søn fra 2005 og en datter fra 2008.


Vi bor på et lille landsted på Stevns. Gården er vores drømmested - egentlig troede vi drømmen var uopnåelig, men i 2010 var vi så heldige at overtage dette skønne sted. Vi brugte et års tid på at renovere og nu bor vi her..
Vi er omgivet af marker og skoven er tæt på.
På gården bor ligeledes vores hund - en Dogue de Bordeaux, der lyder navnet "Iggy", to heste og så vores katte, der sørger for at holde musebestanden godt nede.


Vi håber at kunne være selvforsynende med frugt og grønt - og æg :0)  Derfor har vi anlagt en dejlig køkkenhave og har ænder og høns, der går og kratter i jorden..


Jeg holder meget af at bage og lave tingene selv. Det er vigtigt for mig at bruge gode råvarer og gerne økologiske.




Jeg holder meget af blomster og haveliv - passioneret vil nogen måske sige. Jeg bruger meget tid her og indretningen af havens forskellige rum, er ligeså vigtig for mig, som husets indvendige indretning.


Jeg elsker gamle møbler og nips - "ting med sjæl". Jeg svinger gerne en pensel, for at give ting et nyt liv og jeg står gerne forrest i køen, når venner og bekendte skiller sig af med gamle møbler o.lign. ;0)


Bloggen her er mit kreative frirum.
Det er her jeg søger - og deler inspiration.
Jeg skriver om det der optager mig her og nu - hverdagsliv, haveliv, boligindretning, kreative sysler og meget mere.
Det er også en motivator, der gør at jeg får et lille spark til at gøre det jeg brænder for :0)



Jeg er glad for du fandt vej hertil
God læselyst..